Vuokratyövoimaa yritykseesi

Vuokratyövoimaa nopeasti ja helposti

Yllätykset ja nopeat muutokset ovat osa liiketoimintaa. Kun yllättävä tilanne tai tarve tulee eteen, ensimmäisenä huolena on asian ratkaiseminen mahdollisimman vaivattomasti. Akuutin työvoimatarpeen yllättäessä Eezy VMP auttaa.


Henkilöstövuokrausta kelloon katsomatta

Välitämme osaajia eri toimialoille nopeasti, jopa samana päivänä. Älä siis murehdi turhaan. Soitto Eezy VMP:n palvelualueelle ja asia on hoidossa. Lisäksi valtakunnallinen 24/7-palvelumme palvelee sinua puhelimitse toimistoaikojen ulkopuolella kaikkina vuorokauden aikoina.. 24/7-palvelunumeromme on 0100 86088 (24 h/vrk).

Nopeasti muuttuvissa tilanteissa on myös tärkeää varmistaa vuokratyövoiman osaaminen. Ja sitä helpompaa, mitä tutumpia työ ja toimintatavat ovat vuokratyöntekijälle. Luomme yrityksellesi tarvittaessa osaajapoolin, jonka avulla voit varmistua, että saat käyttöösi tutut työntekijät.


Nopea ja ketterä henkilöstöpalvelu

Sijainen vakituisen työntekijän sairasloman ajaksi? Tutut vuokratyöntekijät käyttöösi yritykselle räätälöidyn osaajapoolin kautta? Kun työvoiman tarve yllättää, ei kannata stressata liikaa. Ketterän palvelumallimme avulla toimitamme osaavaa vuokratyövoimaa nopeasti.

 

Miten voisimme auttaa yritystäsi? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

 

Miksi Eezy VMP?

Nopea apu yllättävään työvoimatarpeeseen
Osaajia monille eri toimialoille
Mahdollisuus luoda oma osaajapooli

Haluatko kuulla lisää henkilöstöpalveluistamme? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää