TERVEYDENHUOLTO JA HOIVA

Terveydenhuoltoalalla oikeanlaisten osaajien löytäminen voi olla vaikeaa – kilpailu kouluttautuneista hoitoalan työntekijöistä on kovaa. Riittävän palvelutason säilyttäminen on tärkeää tilanteessa kuin tilanteessa.


VMP:llä on vankka kokemus terveydenhuolto- ja hoiva-alan henkilöstöpalveluista. Toimitamme terveydenhuoltoalan asiakkaillemme hoitoalan vuokratyövoimaa niin lyhyisiin sijaisuuksiin kuin pidempiaikaiseen työhön.

 

Hoivapalveluiden merkitys kasvaa tulevaisuudessa


Yksityisten hoivapalveluiden, kuten kotihoidon ja  -sairaanhoidon, tarve kasvaa koko ajan Suomen väestön ikääntyessä. VMP on omalta osaltaan mukana kehittämässä ja rakentamassa hoivapalveluiden tulevaisuutta. Tästä konkreettisena esimerkkinä on VMP Group -konserniin kuuluva Alina joka mahdollistaa ihmiselle omassa kodissaan hyvän, laadukkaan ja turvallisen elämän. Alina tarjoaa yksilöllisiä ja asiakaslähtöisiä kotipalvelu-, hoiva- ja  kotisairaanhoidon sekä kotisiivouksen palveluita ympäri Suomen.


Terveydenhuoltoalan osaajia myös Suomen ulkopuolelta


VMP:n kautta on mahdollista löytää terveydenhuolto- ja hoiva-alan osaajia myös muualta Euroopasta. Hoidamme käytännön prosessin aina haastatteluista palkanmaksuun. VMP:llä on toimipisteet Virossa ja Romaniassa.

 

Olemme toimittaneet hoiva-alan asiakkaillemme muun muassa seuraavia osaajia

lähihoitaja, sairaanhoitaja, vanhustyöntekijä

Kaipaatko lisätietoa henkilöstöpalveluista? Oli tarpeesi mikä tahansa, VMP auttaa ja sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.