TEOLLISUUS

Teollisuus – paranna toimitusvarmuutta henkilöstöpalveluiden avulla

Teollisuuden alojen monimuotoisuus ja tekninen kehitys muuttavat myös työvoimatarpeita. Eri teollisuuden alat vaativat erilaista osaamista. VMP:llä on vahva kokemus esimerkiksi teknologiateollisuuden ja valmistavan teollisuuden henkilöstövuokraus– ja rekrytointiratkaisuiden toteuttajana. Me autamme sinua löytämään oikeat tekijät, jotta pystyt pitämään huolta toimitusvarmuudesta ja toiminnan laadusta tilanteessa kuin tilanteessa. Kun VMP hoitaa työntekijöiden rekrytointiprosessin puolestasi, säästät aikaa ja voit keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen.


Henkilöstövuokraus tuo turvaa

Kysynnänvaihtelut luovat haasteita henkilöstöhallinnalle. Miten varmistaa oikein mitoitetut henkilöstöresurssit ja niiden joustava hallinnointi? Henkilöstövuokraus tuo resursseihin kaivattua joustoa ja turvaa.


Osaajia valtakunnallisesti kaikille toimialoille

Työntekijöiden osaamisvaatimukset vaihtelevat toimialoittain. VMP:llä on vahva toimialatuntemus, ja valtakunnallisesta 40 000 osaajan työntekijäpankistamme löytyy osaajia kaikille toimialoille. Toimitamme osaajia myös vaatimustasoltaan erilaisiin tehtäviin, aina avustavista tehtävistä asiantuntijatyöhön.


Teknologia muuttaa työtä

Teknologian kehitys ja digitalisaatio muuttavat teollisuuden alaa. VMP:llä on pitkä kokemus teknologiateollisuuden alan henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista. Toimitamme teknologiateollisuuden asiakkaillemme osaajia monenlaisiin tehtäviin, aina suorittavasta työstä vaativiin asiantuntijatehtäviin.

 

Haluatko kuulla lisää VMP: henkilöstöpalveluista?

 

Olemme välittäneet teollisuuden asiakkaillemme muun muassa seuraavia osaajia

CNC-koneistaja, kokoonpanotyöntekijä

Kaipaatko lisätietoa henkilöstöpalveluista? Oli tarpeesi mikä tahansa, VMP auttaa ja sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.