Tapahtumat ja turvallisuuspalvelut

Henkilöstövuokraus ja turvallisuuspalvelut tapahtumiin

Onnistunut tapahtuma lähtee tyytyväisistä asiakkaista. Varmistaakseen mahdollisimman hyvän ja turvallisen kävijäkokemuksen tulee tapahtuman järjestäjän panostaa asiakkaiden viihtyvyyteen ja turvallisuuteen.

VMP tarjoaa yrityksille osaavaa henkilöstöä kaikenlaisiin tapahtumiin aina paikallistapahtumista valtakunnallisiin suurtapahtumiin. Kauttamme löydät niin promotyöntekijät, aulapalveluhenkilöt, messutyöntekijät kuin apumiehet tapahtumarakentamiseen.

Promotyöntekijät tapahtumiin

Haetko aktiivisia ja sanavalmiita promotyöntekijöitä tapahtumaasi tai messuille? Henkilöstövuokrauksen avulla voit varmistaa tapahtumasi onnistumisen joustavasti ja helposti. Olemme toimittaneet promotyöntekijöitä ympäri Suomen erilaisiin tapahtumiin.

Aulapalveluhenkilöt

Kauttamme löydät asiakaspalveluhenkilöt myös esimerkiksi kokous-, valvonta- tai aulapalveluihin. Osaava ja palvelualtis aula- tai kokouspalveluhenkilö vahvistaa yrityksen imagoa ja asiakaskokemusta. VMP:n kautta löydät asiakaspalveluosaajat niin lyhytkestoisiin tarpeisiin kuin pidempiaikaisiin toimeksiantoihin valtakunnallisesti.

Järjestyksenvalvojat ja vartijat kaikkiin tarpeisiin

Etsitkö järjestyksenvalvojia tapahtumaasi? Kaipaako yrityksesi vartijapalveluita? Kauttamme löydät myös osaavat ja koulutetut järjestyksenvalvojat erilaisiin tapahtumiin. Kauttamme saat niin järjestyksenvalvojakortin suorittaneita järjestyksenvalvojia tai osaavia tapahtumatyöntekijöitä varmistamaan hyvän ja turvallisen asiakaskokemuksen tapahtumassasi.

Oletko järjestämässä tapahtumaa vapaaehtoisvoimin? Henkilöstövuokrauksen avulla saat tapahtumaasi järjestyksenvalvojakortin hankkineita henkilöitä, jotka huolehtivat tapahtumasi turvallisuudesta yhdessä vapaaehtoisten kanssa.

VMP:llä on turvallisuusalan elinkeinolupa, joten hyödyntämällä turvallisuuspalveluitamme, voit olla varma, että saat viranomaisvaatimukset täyttävää palvelua.

 

Jätä yhteydenottopyyntö>

 

Vastaamme Hartwall Areenan tapahtumien, kuten Jokereiden KHL-kotiotteluiden, turvallisuudesta. Meitä on yli 100 takaamassa yleisön viihtyvyyden ja turvallisuuden.”

Michaela Lappalainen, tapahtuma- ja turvallisuusvastaava, VMP Helsinki

Tarvetta turvallisuuspalveluille? Ota yhteyttä!
040 307 5116
michaela.lappalainen@vmp.fi

Case: Suomen Messut ja VMP

Katso miten Suomen Messut on hyödyntänyt henkilöstövuokrausta aulapalvelussaan.

 

Miten voimme auttaa yritystäsi henkilöstöratkaisuissa? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.