RAKENTAMINEN

Rakentaminen – työvoimavuokrausta ja rekrytointipalvelua muuttuvaan tarpeeseen

Rakentamisalalle tyypillistä on urakkaluontoinen työ. Rakennus- tai saneerausprojektin aikataulut ovat tiukkoja, ja niistä kiinnipitäminen on tärkeää. Osaavan työvoiman nopea saatavuus on yksi rakennusalan henkilöstöhallinnan tärkeimpiä ellei tärkein asia. Vuosikymmenien aikana karttunut kokemuksemme rakennusalan henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista ovat opettaneet meille alan toiminnan keskeiset piirteet.


Pysy aikatauluissa

Aikataulut ja toimitusvarmuus ovat rakennusprojektien ja -urakoiden kannalta kriittisiä tekijöitä. Viivästynyt aikataulu aiheuttaa haasteita erityisesti projektin loppuvaiheeseen, ja viivästykset maksavat yleensä rahaa. Joustavan henkilöstövuokrauksen avulla pystyt mitoittamaan työvoimasi juuri senhetkisen tilanteen ja tarpeen mukaisesti. Rakennusalan projekteissa tarvitaan monentyyppistä osaamista. Etsimme puolestasi oikeat osaajat myös rakennusalan asiantuntijatehtäviin. Tuliko työmaalla yllättävä työvoiman tarve? Ei hätää. Varamiespalvelu 24/7 -päivystyspalvelun avulla löydät osaavat rakennusalan tekijät mihin vuorokauden aikaan tahansa.


Osaajia valtakunnallisesti kaikille toimialoille

Työntekijöiden osaamisvaatimukset vaihtelevat toimialoittain. VMP:llä on vahva toimialatuntemus, ja valtakunnallisesta 40 000 osaajan työntekijäpankistamme löytyy osaajia kaikille toimialoille. Toimitamme osaajia myös vaatimustasoltaan erilaisiin tehtäviin, aina avustavista tehtävistä asiantuntijatyöhön.


Rakennusalan osaajia myös muualta Euroopasta

Haluatko kartoittaa rakennusalan osaajien tarjontaa Suomen rajojen ulkopuolella? VMP toimittaa rakennusalalle osaavaa vuokratyövoimaa myös muualta Euroopasta. Meillä on toimipisteet sekä Virossa että Romaniassa, joten pystymme varmistamaan ulkomaisten työntekijöiden osaamistason ja motivaation jo lähtömaassa..

 

Haluatko kuulla lisää VMP:n henkilöstöpalveluista?

 

Olemme toimittaneet rakennusalan asiakkaillemme mm. seuraavia osaajia

työmaapäällikkö, rakennusmies, raudoittaja

Kaipaatko lisätietoa henkilöstöpalveluista? Oli tarpeesi mikä tahansa, VMP auttaa ja sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Miten varmistaa henkilöstön saatavuus myös tulevaisuudessa? Lataa maksuton opas ja saat käytännönläheisiä vinkkejä henkilöstön hallintaan.Lataa maksuton henkilöstöpalveluopashenkiloston-saatavuuden-hallintaopas-kansi