JULKINEN SEKTORI

Henkilöstöpalveluiden käyttö yleistyy julkisella sektorilla

Henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluiden käyttö lisääntyy julkisella sektorilla koko ajan. Henkilökunnan saatavuus vaihtelee, ja monesti yksityinen sektori vetää osaajia puoleensa. Lisäksi rakenteelliset muutokset, kuten kuntaliitokset, vaikuttavat julkisen sektorin työllisyystilanteeseen. VMP on mukana tarjoamassa edellytykset julkisen sektorin toiminnan kehittymiselle. Me toimitamme osaavaa työvoimaa laajasti koko julkiselle sektorille. Tulevaisuudessa myös uramuutospalveluiden tarve kasvaa, koska julkisen sektorin tehostaminen näkyy konkreettisesti esimerkiksi työpaikkojen vähentymisenä..


Julkiset alat murroksessa

Julkinen sektori on muutostilanteessa: työvoiman eläköityminen ja kuntien taloudelliset ja rakenteelliset muutokset nostavat henkilöstön saatavuuden ja resurssien tehokkuuden yhä tärkeämpään rooliin. VMP auttaa julkisen alan toimijoita luomaan kilpailukykyisen ja joustavan henkilöstöratkaisun. Oli haasteenasi sitten löytää sijainen pariksi päiväksi tai osaaja määräaikaiseen työsuhteeseen, voit olla yhteydessä meihin.


Ymmärrämme julkisen sektorin toimintamallit

Julkinen sektori eroaa monilta osin perinteisten yritysten toiminnasta. Me ymmärrämme julkisen alan toimintatavat ja erityispiirteet. Saat käyttöösi VMP:n julkisen sektorin henkilöstöpalveluihin erikoistuneen tiimin, joka auttaa sinua kaikissa henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin liittyvissä asioissa. Nopeasti ja asiantuntevasti.

 

Haluatko kuulla lisää VMP:n henkilöstöpalveluista?

 

Olemme välittäneet julkisen sektorin asiakkaillemme muun muassa seuraavia osaajia

sairaanhoitaja, apuhoitaja, palkanlaskija, reskontranhoitaja

Kaipaatko lisätietoa henkilöstöpalveluista? Oli tarpeesi mikä tahansa, VMP auttaa ja sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.