HORECA JA KAUPPA

Horeca ja kauppa – osaajia vaihtuvaan tarpeeseen

Horeca- ja kaupan alalla työvoimatarpeet vaihtelevat nopeasti. Ammattitaitoinen henkilökunta on menestyvän liiketoiminnan edellytys. Siksi on tärkeää varmistaa yrityksen palvelukyky sesongista tai kellonajasta riippumatta. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti – näin pystymme varmistamaan, että saat parasta mahdollista palvelua paikallisesti.


Horeca

Horeca-ala (hotelli, ravintola ja catering) on meille tuttu toimintaympäristö. Toimitamme vuosittain asiakasyrityksillemme lähes 3 000 alan ammattilaista, aina keittiöapulaisesta kokkiin ja tarjoilijasta ravintolapäällikköön. Palvelemme horeca-asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja tarjoamme kaikki henkilöstöpalveluratkaisut yhdestä osoitteesta.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa henkilöstövuokraus, rekrytointipalvelut, ulkoistaminen ja henkilöstön osaamisen kehittäminen. Horeca-alalla vuokratyövoiman tarve voi yllättää mihin vuorokauden aikaan tahansa. Palveluvalikoimastamme löytyy digitaalisia ratkaisuja tai perinteisiä tapoja tavoittaa tarvittavat tekijät oli sitten yö taikka päivä.  Yllättävissä tilanteissa VMP:n valtakunnallinen 24/7-puhelinpalvelu auttaa sinua löytämään ratkaisun akuuttiin työvoimatarpeeseen. Palvelu toimii ympäri vuorokauden.

LUE MYÖS: Henkilöstövuokraus on elinehto hotelli- ja ravintola-alan kasvulle


Kauppa

VMP:n vahva toimialaosaaminen ja pitkä kokemus kaupan alan henkilöstöratkaisuista takaavat asiakkaillemme mahdollisimman asiantuntevan ja kattavan palvelukokonaisuuden. Toimialaosaamisemme henkilöstövuokrauksen, rekrytointi-ja ulkoistamispalveluiden sekä henkilöstön osaamisen kehittämisessä on ydinosaamistamme.

Kaupan alalla henkilökunnan palveluasenteella on suuri merkitys. VMP varmistaa haastatteluiden ja tarvittaessa jopa henkilöarviointien avulla työntekijän soveltuvuuden kulloiseenkin tehtävään.

 

Olemme toimittaneet Horeca-alan asiakkaillemme muun muassa seuraavia osaajia

keittiöapulainen, saliapulainen, kokki, kylmäkkö, tarjoilija, vuoropäällikkö, vastaanottotyöntekijä, elintarvikemyyjä, tekninen myyjä, asiakaspalveluvastaava, torimyyjä, kassatyöntekijä, hyllyttäjä

Kaipaatko lisätietoa henkilöstöpalveluista? Oli tarpeesi mikä tahansa, VMP auttaa ja sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.