REKRYTOINTIPALVELUT

Etsimme oikean osaajan nopeasti ja vaivattomasti

Oikeanlaisten osaajien rekrytointi on kriittinen tekijä yrityksen menestymisen kannalta. Me autamme yrityksiä rekrytoinnissa ja vastaamme koko rekrytointiprosessista aina toimenkuvakartoituksesta työsopimuksen tekemiseen asti.

Jo 30 vuoden rekrytointiosaamisemme takaa laadun. Siksi annamme rekrytointipalveluillemme aina takuun.

Tiesitkö, että voit myös käyttää henkilöstövuokrausta kätevänä rekrytointikanavana? Noin 20% asiakkaillemme toimittamista vuokratyöntekijöistä vakinaistuu asiakasyrityksiimme vuosittain.

 

Mutkatonta rekrytointipalvelua

Mutkattoman yhteistyömallimme avulla löydät oikeat osaajat yritykseesi nopeasti ja vaivattomasti. Me vastaamme koko rekrytointiprosessista ja sen läpiviennistä. Pidämme sinut ajan tasalla prosessin etenemisestä, ja voit huoletta keskittyä ydinliiketoimintaasi.

 

Lisää nopeutta rekrytointiprosessiin

Rekrytointi ja rekrytointiprosessin hoitaminen vaatii paljon aikaa ja sitoutumista. Saat käyttöösi pitkän kokemuksemme ja osaamisemme rekrytoinnista. Me etsimme ja löydämme oikeat osaajat yritykseesi nopeasti. 

 

Asiantuntijat käytössäsi

Löytämällä oikean osaajan säästät rahaa. Kokeneet rekrytointiasiantuntijamme löytävät juuri sinun yrityksesi tilanteeseen ja tarpeeseen sopivat työntekijät. Saat käyttöösi myös koko VMP Groupin kattavat palvelut, kuten henkilöarvioinnit, suorahakupalvelut ja henkilöstövalmennukset.

 

Haluatko kuulla lisää rekrytointipalveluistamme?

 

Miksi rekrytointipalvelu?

Nopeus

Löydämme yritykseesi osaavat työntekijät nopeasti ja vaivattomasti. Vastaamme rekrytointiprosessin sujuvuudesta ja pidämme sinut ajan tasalla.

Asiantuntijuus

Rekrytointipalvelun avulla varmistat, että työntekijöiden osaaminen vastaa yrityksesi tarpeita. Huolehdimme siitä, että löydät parhaat osaajat eri työtehtäviin – vaatimustasosta huolimatta.

Jatkuvuus

Toimimme paikallisesti ja tunnemme alueesi työmarkkinat ja työvoimatilanteen. Paikalliset yrittäjämme toimivat tiiviissä yhteistyössä kanssasi.

Paikallisuus

Henkilöstövuokraus on kaikissa olosuhteissa reilua sekä työntekijälle että vuokratyövoimaa käyttävälle yritykselle.

VMP rekrytointipalvelut  lukuina

2000
rekrytointia
Kaikille toimialoille 
Rekrytoinnin ammattilaisia
lähes 100

Kaipaatko lisätietoa rekrytointipalveluista? Oli tarpeesi mikä tahansa, VMP auttaa ja sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Lataa opas henkilöstöpalveluiden hyödyntämiseen

Miten varmistaa henkilöstön saatavuus myös tulevaisuudessa? Lataa maksuton opas ja saat käytännönläheisiä vinkkejä henkilöstön hallintaan.


henkilostopalveluiden_hyodyntaminen_opas_2018_kansi

Mielipiteesi on meille tärkeä. Auta meitä kehittämään verkkopalveluamme. Vastaa lyhyeen palautekyselyyn.