HR-ASIANTUNTIJAPALVELUT

Kansainväliset henkilöstöratkaisut

Oikeanlaisten osaajien etsimistä ei kannata rajoittaa vain Suomeen. VMP tarjoaa käyttöösi osaajat monille eri toimialoille eri puolilta Eurooppaa. Välitämme asiakkaillemme osaajia pääasiassa rakennus, elintarvike- ja metalliteollisuuteen sekä erinäisiin kausitöihin myös muille toimialoille.

VMP:llä on toimipisteet Virossa ja Romaniassa, ja haastattelemme työntekijät jo lähtömaassa. Näin varmistamme työntekijöiden osaamistason ja motivaation jo etukäteen.

Me hoidamme kaikki käytännön asiat aina paikkakunnalle kotouttamisesta työsopimusten laatimiseen ja palkanmaksuun. Pidämme myös huolta, että toiminnassa noudatetaan Suomen lain mukaisia työehtoja. Kansainvälisten työntekijöiden palkat maksetaan suomalaisille pankkitileille, ja työntekijät maksavat veronsa Suomeen.


Osaamisen kehittäminen

Mitä on yritys ilman osaavaa henkilöstöä? Työelämän ja liiketoimintaympäristön murros on asettanut monet yritykset uudenlaisen tilanteen eteen. Miten pidän henkilöstöni osaamisen ajan tasalla? Miten rakennan yritykseni osaamista vastaamaan muuttunutta markkinatilannetta?

Osaamisen kehittäminen ja osaamisen johtaminen vaatii suunnitelman ja konkreettisia tekoja. Me suunnittelemme yrityksesi tarpeisiin soveltuvat valmennus- ja koulutusratkaisut, jotka toteutamme yhdessä tarkkaan valittujen kumppanien kanssa. Näin varmistamme sen, että saat yrityksesi tilanteeseen ja tarpeisiin sopivaa apua.

 

LUE BLOGI: Perehdytä pellillistäen!

Miten tukea osaamisen kehittämistä hyvän perehdytyksen avulla? Lue VMP Groupin pedagogisen asiantuntijan, Anna-Sofia Knuuttilan, näkemykset aiheesta.


Ulkoistaminen

Oletko koskaan törmännyt tilanteeseen, jossa aikaa menee enemmän kaikkeen muuhun kuin itse ydinliiketoimintaan ja sen kehittämiseen? Erilaiset liiketoiminnan tukitoiminnot, kuten henkilöstöhallinto, palkanlaskenta ja työnjohto, vievät monesti paljon aikaa, joka on pois siitä tärkeimmästä eli liiketoiminnan kehittämisestä.

 

Haluatko kuulla lisää HR-asiantuntijapalveluista?

 

Miksi HR-ASIANTUNTIJAPALVELUT?

Keskity

Käytä aikasi järkevästi ja keskity omaan työhösi. Me autamme muiden toimintojen hoitamisessa.

Kehitä

Kehitä yrityksesi toimintatapoja ja prosesseja. VMP auttaa yritystäsi organisoimaan työtä entistä paremmin.

Säästä

HR-asiantuntijapalveluiden avulla lisää tehokkuutta ja kustannussäästöjä.

ESIMERKKEJÄ TOTEUTTAMISTAMME HR-ASIANTUNTIJAPALVELUISTA

 

Videohaastattelutyökalun hyödyntäminen rekrytoinneissa

Toteutimme videohaastattelutyökalua hyödyntäen onnistuneita rekrytointeja VMP Kokkolassa. Videohaastatteluita on käytetty sekä esikarsintaan, että henkilöiden esittelyyn asiakasyrityksellE soveltaen kaikentasoisiin tehtäviin, aina suorittavalta tasolta ylimpään johtoon. Tämän jälkeen olemme hyödyntäneet palvelua ympäri Suomen.

Asiakaspalvelukoulutus Hartwall Arenan järjestyksenvalvojille

VMP Helsinki ja Marjo Risku konserniyritys Romana Managementista pitivät räätälöidyn asiakaspalvelukoulutuspäivän VMP:n kautta Hartwall Arenalla työskenteleville järjestyksenvalvojille.

Työturvallisuuskorttikoulutuksia vuokratyöntekijöille

Esimerkiksi VMP Kemi on lisännyt työnhakijoiden työllistymisvalmiuksia tarjoamalla mahdollisuutta työturvallisuuskorttikoulutuksiin.

HR-prosessin osaulkoistuksilla tehokkuutta tekemiseen

Toteutamme monella alueella erilaisia asiakkaiden hr-toiminteeseen liittyviä tehtäviä, kuten hakijoiden esivalintaa, haastattelemista ja kontaktointia.

Haluatko kuulla lisää? Oli tarpeesi mikä tahansa, VMP auttaa ja sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Lataa opas henkilöstöpalveluiden hyödyntämiseen

Miten varmistaa henkilöstön saatavuus myös tulevaisuudessa? Lataa maksuton opas ja saat käytännönläheisiä vinkkejä henkilöstön hallintaan.


henkilostopalveluiden_hyodyntaminen_opas_2018_kansi