HENKILÖSTÖVUOKRAUS

Henkilöstövuokraus – osaavia vuokratyöntekijöitä juuri oikeaan tarpeeseen

Henkilöstövuokraus tarjoaa helpon ja kustannustehokkaan vaihtoehdon yrityksen henkilöstön hallintaan. Tarvitsetpa kiireapulaista tai pidempiaikaista vuokratyövoimaa, henkilöstövuokrauspalvelumme sopii juuri sinulle.


Vuokratyövoima tuo joustoa liiketoimintaasi

Mitä jos voisit keskittyä vain ydinliiketoimintaasi ja käyttää ammattimaista työvoimaa kulloisenkin tarpeen mukaan? Henkilöstövuokraus helpottaa arkeasi, ja löydät oikeat tekijät nopeasti. Henkilöstövuokrauksen avulla myös löydät hyviä osaajia yrityksen omille palkkalistoille – vuosittain noin 20 % vuokratyöntekijöistämme vakinaistuu asiakasyrityksiimme.

VMP on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys ja toimimme 35 eri paikkakunnalla.


Osaajia valtakunnallisesti kaikille toimialoille

Työntekijöiden osaamisvaatimukset vaihtelevat toimialoittain. VMP:llä on vahva toimialatuntemus, ja valtakunnallisesta 40 000 osaajan työntekijäpankistamme löytyy osaajia kaikille toimialoille. Toimitamme osaajia myös vaatimustasoltaan erilaisiin tehtäviin, aina avustavista tehtävistä asiantuntijatyöhön.


Vuokratyö ja vastuullisuus kulkevat käsi kädessä

VMP on vastuullinen yritys. Meille on tärkeää, että vuokratyö on reilua sekä vuokratyöntekijälle että vuokratyövoimaa käyttävälle yritykselle. Olemme auktorisoitu Reilua vuokratyötä -henkilöstöpalveluyritys.

 

Haluatko kuulla lisää VMP:n henkilöstöpalveluista?

 

Miksi henkilöstövuokraus?

Nopeus

Saat osaajat käyttöösi nopeasti, jopa samana päivänä. Käytössäsi on Varamiespalvelu 24/7 -puhelinpalvelumme (0100 86088, 24 h/vrk)  ja sähköinen varausjärjestelmämme.

Kustannustehokkuus

Säästät aikaa ja rahaa. Sinun ei tarvitse käyttää aikaa työntekijän rekrytointiin ja murehtia esimerkiksi sairauspoissaolojen aiheuttamista kustannuksista.

Jatkuvuus

Henkilöstövuokraus tuo myös jatkuvuutta toimintaasi. Voit esimerkiksi luoda yhdessä VMP:n kanssa juuri sinun yrityksellesi räätälöidyn osaajapoolin. Näin varmistat, että käytössäsi on oikeanlaista osaamista nopeallakin aikataululla.

Vastuullisuus

Toimintamme on kaikissa olosuhteissa reilua sekä työntekijälle että vuokratyövoimaa käyttävälle yritykselle.

Mitä henkilöstövuokraus maksaa? Kokeile kustannuslaskuria – saat arvion henkilöstövuokrauksen kustannuksista.

VMP:n henkilöstövuokraus lukuina

40 000
osaajaa
Kaikille toimialoille
lähes 30 vuoden kokemuksella
Työllistämme vuosittain
lähes 14000 ihmistä

Kaipaatko lisätietoa? Oli tarpeesi mikä tahansa, VMP auttaa ja sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.