PAIKALLISESTI VALTAKUNNALLINEN

Paikallisesti valtakunnallinen

Eezy VMP on siellä missä yrityksetkin – toimimme valtakunnallisesti 37 eri paikkakunnalla ympäri Suomen. Olemme franchising-periaatteella toimiva henkilöstöpalveluyritys, ja toimintamme keskeisinä arvoina ovat yrittäjyys ja vastuullisuus.

Paikalliset yrittäjämme tuntevat alueesi toimintaympäristön ja osaajat. He auttavat sinua henkilöstöpalveluihin, kuten henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin, liittyvissä asioissa.

Olemme luotettava ja vastuullinen kumppani sekä asiakasyrityksillemme että vuokratyöntekijöillemme. Noudatamme kaikessa toiminnassamme lakeja ja työehtosopimuksia. 

 

Henkilöstöpalvelut kaikille toimialoille

Eezy VMP:llä on vahva osaaminen ja kokemus henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista kaikille toimialoille. 40 000 osaajan työntekijäpankistamme löydämme alueesi työntekijät nopeasti. Liiketoimintaa monella eri paikkakunnalla? Valtakunnallinen verkostomme mahdollistaa henkilöstöpalveluiden kokonaisvaltaisen hallinnan.

Yhteistyö kanssamme on vaivatonta. Saat meiltä henkilöstöhallinnon ja rekrytointiratkaisut palveluna, joten voit itse keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi.

 

Miten voisimme auttaa yritystäsi? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

 

Miksi Eezy VMP?

Henkilökohtainen palvelu
Tunnemme paikallisen toimintaympäristösi
Yrittäjältä yrittäjälle
 

Miten voisimme auttaa yritystäsi henkilöstöratkaisuissa?
Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää