Trendiraportti: Miltä näyttää henkilöstöpalvelualan lähitulevaisuus?

 

Säännöllisesti ilmestyvästä  trendikatsauksestamme näet miten henkilöstöpalveluala kehittyy ja mitkä ovat alan lähitulevaisuuden trendit.

Lataa trendiraportti syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Saat jatkossa myös uusimman trendiraportin tuoreeltaan sähköpostiisi!

 

 

Lataa trendiraportti

Syötä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella. Saat jatkossa trendiraportin suoraan sähköpostiisi. Samalla hyväksyt, että VMP voi olla sinuun yhteydessä.

“Henkilöstöpalvelualan kasvunäkymät ovat hyvät – suhdannetilanne on korkeimmillaan yli 10 vuoteen. Ala jatkaa vahvasti konsolidoitumistaan, josta merkkinä on viimeisen vuoden aikana henkilöstöpalveluyrityksissä tehdyt yrityskaupat ja omistusjärjestelyt. Isommat kasvavat erityisesti yritysostoin ja pienemmät erikoistuvat tietyille toimialoille. Arviomme mukaan näemme saman suuntaisia muutoksia jatkossakin. Nostan lisäksi esille valmennus- ja konsultointipalveluiden kysynnän kasvun. HPL top 20 seurantayrityksillä helmikuussa se oli +30%. Tältäkin osin olemme kasvaneet markkinaa nopeammin ja hienoa nähdä, että muun muassa kasvupalveluissa tekemämme kova työ tuottaa tuloksia. ”

– Juha ”Pessi” Pesola, tj, VMP Group

Juha_Pesola

 

Haluatko keskustella lisää henkilöstöpalveluista? Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä.