KUSTANNUSTEHOKKUUTTA HENKILÖSTÖPALVELUILLA

Kustannustehokkuutta henkilöstöratkaisuihin

Henkilöstöhallinto ja uusien työntekijöiden rekrytointi vaativat yritykseltä pääomaa. Henkilöstökustannukset kun ovat usein yksi suurimpia menoeriä liiketoiminnassa. Lisäksi esimerkiksi kysynnän vaihtelut vaikeuttavat henkilöstöresurssien hallintaa.


Joustoa ja säästöjä

Henkilöstövuokraus tarjoaa kustannustehokkaan ja joustavan vaihtoehdon yrityksen resurssien hallintaan. Saat oikeanlaiset osaajat käyttöösi juuri silloin kun tarvitset ja vapautat käyttöpääomaa. Monilla toimialoilla liiketoiminnan kausivaihtelut luovat haasteita yrityksen henkilöstön ja kassan hallinnalle. Henkilöstövuokrausratkaisujemme avulla voidaan tasata myös kausittaista työvoimatarvetta.

Me autamme yritystäsi löytämään kustannustehokkaan kokonaisratkaisun henkilöstöhallinnan haasteisiin – laatua unohtamatta. Kokemuksemme lukuisista HR-ulkoistusprojekteista luo vahvan osaamispohjan liiketoimintakriittisten projektien tuottamiseen ja läpivientiin.

Henkilöstövuokraus on hyvä rekrytointikanava. Noin 20% vuokratyöntekijöistämme vakinaistuu vuosittain asiakasyrityksiimme.

 

Miten voisimme auttaa yritystäsi? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää. Kauttamme saat kaiken Eezy Oyj:n laajan osaamisen ja palvelutarjonnan käyttöösi!

 

Miksi Eezy VMP?

Kustannustehokkaita henkilöstöratkaisuja
Skaalautuvuus: sopii kaikenkokoisille yrityksille
Laatu ja monipuoliset palvelut

Haluatko kuulla lisää henkilöstöpalveluistamme? Jätä yhteydenottopyyntö, niin keskustellaan lisää