Meistä

Oikeiden ihmisten valitseminen on yrityksen tärkeimpiä päätöksiä

Henkilöstöllämme on pitkä kokemus sekä vahva ja monipuolinen osaaminen omasta liiketoiminta-alueestaan, jotka yhdistyvät Voimassa timanttiseksi kokonaisuudeksi.

Olemme yrityksenne kokonaisvaltaiseen kehittämiseen keskittynyt Voimakas Henkilöstötalo. Tavoitteemme on auttaa yritystänne kasvamaan, muuttumaan ja kehittymään sekä ennen kaikkea menestymään. Luomme tiiviin yhteistyösuhteen kanssanne ja tarjoamme henkilöstövoimavarojen johtamiseen liittyvät palvelut saman organisaation sisältä. 

Voimakkuutemme rakentuu monipuolisen osaamisemme ja persoonallisen henkilöstömme varaan. Vahva asiantuntemuksemme mahdollistaa korkealaatuisen ja kustannustehokkaan palvelun tarjoamisen sekä syvän ymmärryksen yrityksenne liiketoiminnasta. Autamme teitä löytämään ja kehittämään ihmisiä, jotka vievät toimintaanne kohti uusia tavoitteita ja mahdollisuuksia.

KATSO YRITYSVIDEOMME TÄSTÄ.

Työelämä muuttuu nyt nopeammin kuin koskaan ennen

Globalisaatio, digitalisaatio ja kaupungistuminen muokkaavat työelämäämme ja ainoa mahdollisuus kilpailussa pärjäämiseen, on suhtautua tähän muutoksen positiivisesti ja kehittyä sen mukana. Meillä Voimassa muutos nähdään kaiken mahdollistajana ja haluamme kehittää osaamistamme jatkuvasti, jotta pystymme vastaamaan rekrytoinnin yhä monimuotoisempiin haasteisiin. Tutustu henkilökuntaamme, palveluihimme ja testaa voimamme!

Voima on osa VMP-konsernia

VMP on suomalainen henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa kattavan valikoiman henkilöstövuokrauksen, rekrytoinnin ja organisaation kehittämisen sekä itsensätyöllistämisen palveluita. Yhtiö on liikevaihdolla mitattuna yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. VMP:n tehtävänä on auttaa yrityksiä ja ihmisiä menestymään muuttuvassa työelämässä.  VMP palvelee asiakkaitaan Suomen lisäksi Ruotsissa ja sillä on rekrytointipiste Romaniassa. VMP pyrkii kattavalla palveluvalikoimallaan vastaamaan työnantajien ja työntekijöiden muuttuviin tarpeisiin ja on kokonaisvaltainen HR-kumppani asiakkailleen.

Arvomme

LUOTTAMUS

KUMPPANUUS

INTOHIMO

JATKUVA KEHITTYMINEN

Voima lukuina

Perustettu: vuonna 2011

Yhtymän liikevaihto v. 2018: noin 12 milj. €

Toimihenkilöiden lukumäärä: 10

Työllistettyjä: noin 3000

Toimipisteet: Tampere, Hämeenlinna