Henkilöstövuokraus

henkilostovuokraus

Henkilöstövuokraus mahdollistaa sen, että voit keskittyä ydinliiketoimintaasi

Henkilöstövuokraus on yhä suositumpi keino yrityksen resurssien vahvistamiseen. Tämä johtuu siitä, että tämän päivän liiketoiminnassa yrityksen on keskityttävä omaan ydintoimintaansa. Oman tilauskannan ennustettavuus ja jatkuvasti koveneva kilpailu tekevät henkilöstö- ja rekrytointipäätöksistä entistäkin haastavampia.

Me Voimassa tuemme teitä riskien hallinnassa ja joustavuuden lisäämisessä. Henkilöstövuokrauksen kumppaninanne autamme teitä:

 • Tehostamaan yrityksenne henkilöstöhallintoa
 • Varmistamaan, että tarvittavat henkilöstöresurssit ovat jatkuvasti saatavilla
 • Vapauttamaan aikaa omaan ydinosaamiseenne.

Henkilöstövuokrauksella tekijät lyhyisiin ja pitkiin vuokratyösuhteisiin

Henkilöstövuokrauksen kumppaninanne tarjoamme teille ammattitaitoista työvoimaa nopeasti juuri silloin, kun te sitä tarvitsette. Etsimme teille tekijät sekä lyhyisiin että pitkiin, kuukausista vuosiin kestäviin vuokratyösuhteisiin. Henkilöstön osaamisen korkea taso ja työntekijöistä huolehtiminen ovat toimintamme kulmakiviä. Suuri osa työntekijöistämme vakinaistuu vuosittain asiakasyrityksiimme.

Hoidamme puolestanne koko hakuprosessin sekä kaikki työsuhdeasioihin liittyvät työnantajavelvoitteet. Henkilöstövuokrauksen kautta työllistyneet työntekijät ovat oikeutettuja saamaan kauttamme kaikki heille kuuluvat lainsäädännön mukaiset edut, kuten alan työehtosopimuksen mukaisen palkan, työterveyshuollon palvelut ja työssä tarvittavat välttämättömät työvarusteet. Teidän vastuullenne jää ainoastaan päivittäisen työn johtaminen ja työturvallisuudesta huolehtiminen.

Voiman monipuolinen kokemus eri alojen henkilöstövuokrauksesta

Meillä on vahvaa osaamista erityisesti seuraavien alojen ja tehtävien henkilöstövuokrauksesta:

 • Taloushallinto
 • Rakennusala
 • Ravintola-ala
 • ICT-ala
 • Toimistotehtävät
 • Myyntitehtävät
 • Teollisuus
 • Logistiikka

Henkilöstövuokraus rekrytointikanavana

Henkilöstövuokrauksella voidaan paikata myös pitkäaikaisempaa työvoiman tarvetta erityisesti silloin, kun lisääntyneen työtarpeen kesto on epävarmaa tai kun rekrytointilupaa ei syystä tai toisesta saada. Usein henkilöstövuokraus myös toimii rekrytointiväylänä asiakkaallemme.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että työntekijä työskentelee kauttamme 6–12 kuukautta vuokratyösuhteessa, minkä jälkeen tavoitteena on työsuhteen vakinaistuminen suoraan asiakkaan palvelukseen. Mikäli siis etsit yrityksesi palvelukseen vakituista työntekijää, voi henkilöstövuokraus olla myös tähän oikea ratkaisu.

Jos työvoiman tarve on pysyvä ja yrityksen vakinaista osaamista halutaan kehittää vastaamaan muuttuneita tarpeita, on vakituisen työntekijän rekrytointi henkilöstövuokrausta parempi ratkaisu. Tällöin on syytä kääntyä rekrytointipalvelumme puoleen. Lue lisää rekrytointipalvelusta!

Tarjoamme henkilöstövuokrausta Tampereella ja Hämeenlinnassa. Ota yhteyttä ja kysy lisää henkilöstövuokrauksesta!

YHTEYSHENKILÖSI

HANNELE KÖNNÖMÄKI
henkilöstövuokraus
p. 010 311 3887
hannele@voima.info