Rekrytointipalvelu

rekrytointipalvelu

Rekrytointipalvelu auttaa löytämään oikeat osaajat

Rekrytointipalvelun ansiosta uusien työntekijöiden etsimisestä on tullut yrityksille yhä helpompaa. Tämän päivän rekrytointi on yrityskulttuuriin pohjautuvaa aktiivista viestintää ja vuorovaikutusta yhä monipuolistuvissa rekrytointikanavissa. Kilpailu osaajista kovenee, jolloin työantajamielikuva ja hakijakokemus ovat nousseet rekrytoinnin keskiöön.

Jotta rekrytointi käy mahdollisimman sujuvasti ja vaivattomasti, on yritysten järkevää siirtää oikeiden työntekijöiden etsiminen rekrytointipalvelun asiantuntijoiden hoidettavaksi. Nyt jos koska on merkitystä sillä, miten ja kenen kanssa rekrytointia tehdään!

Rekrytointipalvelu Voimassa

Rekrytointipalvelu merkitsee meillä Voimassa sitä, että hoidamme julkisen haun keinoin yrityksenne koko rekrytointiprosessin tai toivomanne osakokonaisuuden. Ilmoitusten lisäksi hyödynnämme verkostojamme ja CV-pankkiamme osaajan löytämisessä. Prosessin päätteeksi ammattitaidolla valittu osaaja työllistyy yrityksenne palvelukseen.

Pidämme tärkeänä pureutua asiakkaamme liiketoimintaan, toimintaympäristöön ja tavoitteisiin, jotta rekrytoinnin päätteeksi yritykselle löydetään juuri oikeat tekijät. Katsomme, että tehtävämme on rekrytointiprosessin mittaan parantaa asiakasyrityksen työnantajaimagoa ja luoda asiakkaallemme rekrytoinnin myötä kannattavan toiminnan ja kasvun mahdollisuuksia. Rekrytointiprosessin jälkeen olemme läsnä asiakkaamme jokapäiväisessä toiminnassa osaavien työntekijöiden kautta.

Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Hämeenlinnassa ja Helsingissä. Rekrytointipalvelumme toimii kuitenkin koko Suomen laajuisesti.

Rekrytointi vai henkilöstövuokraus?

Työvoiman tarpeen kasvaessa on uuden tekijän rekrytointi taloon vain yksi mahdollinen toimintatapa. Mikäli lisätyövoiman tarve on väliaikainen tai on epäselvää, kauanko uudelle tekijälle riittää yrityksessä töitä, on henkilöstövuokraus todennäköisesti rekrytointia parempi valinta. Henkilöstövuokraus on oiva vaihtoehto myös silloin, kun päätöstä vakinaisen työntekijän rekrytoinnista halutaan syystä tai toisesta lykätä.

Myös yrityksen sisäiset toimintatavat on huomioitava rekrytointipäätöksissä. Jos uuden, vakituisen tekijän tarve on selvä, mutta rekrytointilupaa ei siitä huolimatta syystä tai toisesta saada, on henkilöstövuokraus sopiva ratkaisu.

Henkilöstövuokraus ja vakituisen tekijän rekrytointi eivät siis ole toisensa poissulkevia ratkaisuja. Henkilöstövuokraus toimii usein asiakkaidemme rekrytointikanavana: tyypillisesti työntekijä työskentelee vuokratyösuhteessa 6–12 kuukautta, minkä jälkeen hänet palkataan usein työsuhteeseen suoraan yritykselle. Lue lisää henkilöstövuokrauksesta!

Rekrytointipalvelu vai suorahaku?

Useimmissa tilanteissa työvoiman tarve voidaan ratkaista helposti ja jouhevasti tavallisella julkisella rekrytoinnilla. Toisinaan on kuitenkin turvauduttava suorahaun eli headhuntingin keinoihin. Suorahaku on sopiva vaihtoehto erityisesti silloin, kun etsitään kokenutta tekijää korkean taito- ja tietotason tehtäviin. Tällaisia tehtäviä ovat muun muassa johtotehtävät ja monet asiantuntijatehtävät. Rekrytoinnissa voidaan luonnollisesti käyttää sekä tavallista julkista rekrytointia että suorahakua. Lue lisää suorahausta!

Rekrytointipalvelun vaiheet

Rekrytointipalvelun prosessi etenee kokonaisuudessaan seuraavasti:

 1. Valintakriteerien määrittely
 2. Ilmoituskanavien valinta ja ilmoitusten laatiminen
 3. Hakijatiedusteluihin vastaaminen
 4. Hakemusten hallinnointi ja käsittely
 5. Haastattelut
 6. Työnhakijaesittelyt tilaajalle
 7. Psykologiset soveltuvuusarvioinnit
 8. Hakijoiden informointi
 9. Rekrytointipäätöksessä ja perehdyttämisessä tukeminen
 10. Rekrytoinnin onnistumisen seuranta

Sovimme rekrytointipalvelun laajuudesta aina asiakaskohtaisesti. Mikäli haluatte ulkoistaa meille vain osan rekrytoinnin vaiheista, se sopii meille hyvin.

Miksi valita Voiman rekrytointipalvelu?

Voit luottaa rekrytointipalvelumme vahvaan ammattitaitoon! Tässä muutama syy sille, miksi rekrytoinnissa kannattaa turvautua juuri Voiman rekrytointipalvelun puoleen:

 • Rekrytointipalvelumme prosessi ja toimintapa on hiottu yhdistäen vuosikymmenten kokemus ja osaaminen uusimpiin ajatusmalleihin. Silti olemme joustavia toiveidenne ja tarpeidenne mukaan.
 • Konsulttimme ovat rekrytoinnin ammattilaisia. Rekrytointipalveluun liittyvät psykologiset soveltuvuusarvioinnit tekee aina laillistettu psykologi luotettavilla arviointimenetelmillä.
 • Meillä on aito halu uudistua ja kehittyä sekä synnyttää ensiluokkaisia asiakas- ja hakijakokemuksia.
 • Onnistumisen edellytyksen luomme huolellisella perehtymisellä liiketoimintaanne ja tarpeeseenne – yrityskulttuurianne unohtamatta.
 • Yhteistyössä kanssanne luomme houkuttavan rekrytointiviestin ja valitsemme tehokkaimmat ilmoituskanavat laajasta valikoimastamme.
 • Meillä on edellytykset löytää ja tunnistaa hakijoiden joukosta juuri tarpeisiinne soveltuva osaaja vaihtoehtoineen.
 • Pidämme aktiivisesti yhteyttä teihin ja hakijoihin rekrytointipalvelun prosessin aikana ja sen jälkeenkin. Autamme ja tuemme myös rekrytointipäätöksessä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää rekrytointipalvelusta!

YHTEYSHENKILÖSI

JANI KALLIO
rekrytointi ja suorahaku
p. 010 311 3880
jani.kallio@voima.info