Tillbaka

VMP söker Franchisetagare till västra och södra Skåne

Ansökningstiden
30.10.2019
Tjänst
Övrigt

Om företaget

VMP Group är en svensk företagskedja som ingår i VMP Group Oyj. Vi erbjuder tjänster inom bemanning och rekrytering främst till branscherna bygg-, elteknik- och tillverkningsindustrin. VMP är auktoriserad inom bemanning och omställning. Vi är också kvalitéts- och miljöcertifierad samt medlemmar i kompetensföretagen, Sveriges Byggindustrier och Installatörsföretagen. Vi är verksamma i Sverige sedan 2002. VMP Group är fullvärdiga medlemmar i Svensk Franchise.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en entreprenör till Skåne som vill vara drivande i att utveckla och bygga vidare VMP Group som en stark regional aktör i Skåne. Vi erbjuder dig företagarens frihet men med kollegor och full support bara ett samtal bort. Som företagare i VMP Group får du all den utbildning och coaching som behövs för att driva bolag inom bemanningsbranschen. Du behöver inte göra några dyra investeringar i lokaler eller system och kan starta upp verksamheten själv eller tillsammans med en kompanjon. VMP servar dig med alla ekonomi- och lönetjänster så att du kan, från första dagen, ha fullt fokus på din regions kunder och dina anställda.
För att lyckas som företagare hos oss tror vi att du har erfarenhet från bemanningsbranschen eller någon av våra tre kundbranscher, ett stort lokalt nätverk och en stark vilja att driva eget företag. Om du har tidigare erfarenhet från tjänsteförsäljning BtB är det ett plus.
Tycker du att detta låter spännande och intressant? Skicka då in din intresseanmälan till henrik.nilsson@vmp-group.se så kontaktar vi dig. Du kan också kontakta VMP Group Sveriges VD, Henrik Nilsson på telefon 0730-31 69 99.

Kontaktperson
Henrik Nilsson
Telefon
0730-31 69 99
Email
henrik.nilsson@vmp-group.se