Tillbaka

Vi söker personal till livsmedelsproduktion i Harlösa

Ansökningstiden
30.01.2019
Tjänst
Livsmedelstillverkning
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Eslöv

Om företaget

För kunds räkning söker vi personal inom livsmedelsprodukion?

VMP-Group i Skåne söker just nu flertalet duktiga medarbetare för jobb inom livsmedelsindustrin. Uppdraget är beläget i Harlösa.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten är produktion inom livsmedelsindustrin vilket innebär att du kommer att jobba med att bereda livsmedelsråvaror dels för hand och dels med hjälp av maskiner.

Din profil

Vi söker dig som är arbetsvillig, noggrann och kvalitetsmedveten. Det är mycket meriterande med tidigare erfarenhet inom livsmedelsindustrin men även andra erfarenheter inom industri och produktion är meriterande.

Urval och rekrytering kommer att ske löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Petra Lindekrantz
Email
petra.lindekrantz@vmp-group.se