Tillbaka

Verktygsmakarjobb i Bålsta

Ansökningstiden
03.04.2019
Tjänst
Formgjutning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Håbo

Om företaget

Du kommer jobba på ett företag som ger sina medarbetare stora möjligheter att utvecklas yrkesmässigt. Företaget tillverkar detaljer i små serier där varje produkt är en utmaning.
Företaget är ett mindre verkstadstekniskt företag som ingår i en större koncern, vilket ger ekonomiska muskler och trygghet.
Företaget har idag runt 10 anställda och väntas växa med ytterligare några medarbetare det närmaste året.

Vi sökeri en Verktygsmakare/Bänkare

Arbetet är självständigt med stort ansvar som kräver noggrannhet och tålamod.
Arbetsplatsen är modern, ren och trevlig. Självklart finns kollektivavtal och du får även till en extra sjukförsäkring. Medarbetarna har bra villkor med t.ex. extra semesterdagar när man jobbat några år, flextid och såklart fria arbetskläder och glasögon.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med att montera ihop, passa in och putsa verktyg för:
- Formsprutning
- Pressgjutning
- Kokillgjutning
Du kommer dessutom arbeta med manuell svarvning, fräsning och slipning samt att köra en styrd planslip. I jobbet ingår det att klura ut lösningar på knepiga problem, vid andra tillfällen att länge precisionputsa detaljer.

Din profil

Du har
- Erfarenhet av att jobba på verkstad och gärna en relevant utbildning på gymnasienivå
- Tålamod att skapa perfekt kvalitet
- Kan hantera manuell svarv och fräs
- Vana av att läsa ritningar
- Vana av att hantera precisionsmätinstrument
- Svenska i tal och skrift

Du är flexibel och inte rädd att hoppa in och hjälpa dina arbetskamrater med andra arbetsuppgifter om det behövs.

Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag - sök jobbet redan idag!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Pia Bergh
Telefon
0706 - 21 09 20
Email
pia.bergh@vmp-group.se