Tillbaka

Verkstadspersonal, Vingåker

Ansökningstiden
17.12.2020
Tjänst
Övrigt: Tillverkning/Produktion
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Vingåker

Om företaget

VMP Bemanning i Katrineholm söker verkstadsarbetare för uppdrag på plats hos vår kund i regionen. Uppdraget avser inhyrning visstid heltid. Arbetstiden är förlagd till dagtid, men även skiftarbete bli aktuellt.

Behovet är omedelbart och tillsättning sker löpande när lämpliga kandidater hittats!

Dina arbetsuppgifter

Du ska i första hand utföra manuellt slip-och poleringsarbete på detaljer huvudsakligen i rostfritt stål.
Även allmänna verkstadsjobb såsom lagerarbete kan ingå.

Din profil

För att passa för detta uppdrag behöver du vara flink och noggrann, ha god fysik och tycka om att utföra repetitivt arbete.
Meriterande är erfarenhet av TIG-svetsning.

Du som söker bör vara engagerad, strukturerad, flexibel och ha som ambition att ge kunden bästa möjliga service.

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag och grundades 1988. Företagskedjan verkar idag på ca 60 orter i Sverige, Finland och Rumänien.

VMP Group Sverige kedjan och dess koncernbolag är auktoriserade inom bemanning- och omställning samt medlemmar i Byggföretagen (B) och Installatörsföretagen (IN, tidigare Eio). Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9 001 och 14 001. I koncernen ingår de egna dotterbolagen VMP Bemanning AB, Protorent AB och VMP Karriär & Utveckling AB samt franchisedrivna aktiebolag. Vi levererar tjänster i hela södra Sverige och är specialiserade inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen samt tillverkningsindustrin.

VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom tillverkningsindustrin, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Som anställd på något av VMP Groups lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika arbetsuppgifter hos någon av våra kunder. VMP samarbetar idag med såväl större nationella koncerner, som lokala mindre firmor.

Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

VMP Oyj är sedan 2018 noterade på Firsth North i Helsingfors, Finland. Augusti 2019 gick VMP Group samman med Smile Bemanning. Våren 2020 antogs det nya varumärkesnamnet Eezy för hela koncernens finska verksamhet. Företagskedjornas totala omsättning för 2019 blev 285,6 MEURO.

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Jan Karlsson