Tillbaka

Verksamhetsansvarig till uthyrningsverksamhet, Katrineholm

Ansökningstiden
11.05.2019
Tjänst
Chefer/Företagsledning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Katrineholm

Om företaget

Katrineholms Hyrmaskiner AB startades ursprungligen 1978. Sedan 2005 bedriver vi vår maskinuthyrningsverksamhet i ett separat bolag, Pemo Maskin i Katrineholm AB. Vi arbetar dock alltjämt vidare under namnet "Hyrmaskiner". Vi är KFV-regionens ledande maskinuthyrningsföretag och vi är medlemmar i Hyreskedjan.

VMP ansvarar rekryteringen men anställningen blir direkt hos Pemo Maskin i Katrineholm AB.

Dina arbetsuppgifter

Som ansvarig för maskinuthyrningsverksamheten kommer du huvudsakligen vara stationerad i maskinuthyrningens kundmottagning men resor under arbetsdagen till kunder i KFV-området förkommer.
Tjänsten innebär ansvar för inköp av maskiner, utrustning och förbrukningsmaterial samt ansvar för löpande kundkontakter, och avtal förknippade med dessa.
Du kommer även leda en personalgrupp om fyra-fem personer med ansvar för planering samt löpande personal- och utvecklingsarbete.
I rollen kommer du att tillsammans med VD ansvara för upprättande och uppföljning av omkostnads- och försäljningsbudget

Din profil

Vi söker dig med kunskap om byggprocessen och som har bred kunskap om byggkundernas verksamhet och behov. Vi förväntar oss att du har arbetat i personalledande funktion och ser gärna att du även har jobbat praktiskt med något hantverksyrke (el- eller byggbranschen). Erfarenhet av att förhandla och skriva avtal med kunder förväntas.

Rollen kräver att du har minst femton års relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av att arbeta i något affärssystem och vana av att arbeta i Excel är ett krav. Har du jobbat tidigare i WinHyra är det meriterande. B-körkort är ett krav. Har du BE-körkort är det meriterande.

Denna tjänst kräver hög grad av självständighet, ordning och reda, uttalad servicekänsla och förmåga att skapa och bidra till god stämning.

Låter det här som jobbet för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan annonseringstiden har tagit slut.

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Maria Mikai