Tillbaka

Växeltelefonist, Deltid 75-80 %, Linköping

Ansökningstiden
21.03.2018
Tjänst
Växeltelefonist
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Deltid
Tjänstgöringsort
Linköping

Om företaget

VMP Group/VMP Bemanning AB söker för kunds räkning 1 växeltelefonist på deltid 75 - 80 %.

Dina arbetsuppgifter

Som växeltelefonist besvarar du inkommande samtal, samt hanterar diverse administrativa arbetsuppgifter. Arbetsbelastningen varierar över tid och det krävs god förmåga att behålla fokus och arbeta effektivt med bibehållen kvalitét. Intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att ansöka redan idag på vår hemsida: www.vmp-group.se

Din profil

Vi ser gärna att du har administrativ utbildning eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som inom växel eller kundservice. Du är noggrann som person och van vid att jobba strukturerat. Du har lätt för att komma in i en ny arbetsgrupp och nya arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete i stora komplexa organisationer såsom kommuner, landsting med flera. Som person är du driven och positiv och tar ett stort ansvar och har inga problem med att ta egna initiativ. Vi strävar efter mångfald i arbetslivet och ser gärna ansökningar från personer med olika bakgrund och såväl män som kvinnor.

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook och LinkedIn

Kontaktperson
Jan Edgren
Email
Jan.Edgren@vmp-group.se