Tillbaka

Välkommen att göra din LIA-period hos oss på VMP Group Göteborg!

Ansökningstiden
30.12.2019
Tjänst
Administratör
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

Vilka är vi?

Gruppen som du kommer att arbeta tillsammans med är en liten och tight grupp där vi välkomnar dig som en ny kollega. En av personerna på kontoret har tidigare läst på Sälj & Marknadshögskolan och har därför koll på vad utbildningen innefattar. Vi på VMP arbetar med rekrytering och personal främst inom byggbranschen med långsiktiga samarbeten med både de stora och internationella bolagen, till dem mindre lokala bolagen som vi hjälper växa. Vi jobbar med nära och långsiktiga relationer vad gäller samarbetspartners och medarbetare och där välkomnar vi dig och en möjlighet till långsiktigt samarbete. Vi sitter precis vid Tingstadsmotet på Hisingen med utsikt ända till Gothia Towers. Det finns fri parkering och kollektivtrafiken i nära anslutning.

Dina arbetsuppgifter

Vad kan vi erbjuda?

Din roll hos oss kommer vara värdefull med stora möjligheter att påverka våra projekt, processer och arbetssätt. Hos oss kommer du att, som ny kollega, få jobba i en bred roll med stora möjligheter att forma den själv. Du kommer att jobba med allt från operativt och strategiskt arbete inom rekryterings- och bemanningsprocessen till vår marknadsföring i sociala kanaler. Vi ser att du är delaktig i hela processer, från kravprofil till färdigt uppdrag och uppföljning av personal hos samarbetspartner, från material till aktivitet i marknadsföringskanalerna. Du har en frihet att komma med nya idéer, bestämma över ditt arbete samt innehållet i vår marknadsföring. För rätt person kommer det att finnas en möjlighet till anställning efter praktikperioden.

Din profil

Förväntningar?

Du liksom vi, har förväntningar på att den här perioden ska bli så bra som möjligt och därför måste det finnas vissa förutsättningar.

- Krav är att du innehar körkort då vi ofta besöker arbetsplatser
- Att du är nyfiken och öppen för en bred roll
- Att du är framåt och vill använda dina tidigare erfarenheter och det du har lärt dig i skolan för att bidra med utveckling i företaget
- Trivs med daglig och nära kontakt med samarbetspartners, konsulter och kollegor med olika bakgrunder

Du kan förvänta dig:

- En bra introduktionsplan
- Förutsättningar att kunna jobba mer och mer självständigt
- Stöttning och närhet till kollegor för att underlätta ditt arbete och utvecklingen i företaget
- Få möjlighet att forma din roll mot affärsutveckling, marknadsföring, personalfrågor etc.
- Att din praktikperiod kommer utveckla dig inom affärsutveckling och marknadsföring

Ansök till Goteborg@vmp-group.se och skriv i ämnes-raden namn samt "LIA 2020". Vid ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Mårten Josefsson: 073 091 55 00.

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Installatörsföretagen. Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.

Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Mårten Josefsson
Telefon
0730-915500
Email
marten.josefsson@vmp-group.se
Kontaktperson
Linnéa Netzell
Telefon
0723-048774
Email
linnea.netzell@vmp-group.se