Tillbaka

Traversförare, Oxelösund

Ansökningstiden
29.11.2018
Tjänst
Traversförare
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Oxelösund

Dina arbetsuppgifter

VMP Bemanning i Nyköping söker en person till skärverkstad i Oxelösund. Tjänsten avser skiftarbete, förmiddag - eftermiddag - natt.
Du blir anställd hos oss visstid heltid sex månader, med mycket goda möjligheter till förlängning. Tjänsten behöver tillsättas omgående så intervjuer kommer att ske löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Din profil

Den vi söker har minst ett par års erfarenhet av verkstadsarbete och traverskörning. För tjänsten krävs körtillstånd för travers/lyftanordningar. Erfarenhet av arbete vid CNC-maskiner för stålbearbetning (konturskärning) är meriterande.

Vi söker en arbetssugen person som vill jobba i team, har god arbetsmoral och som trivs i industrimiljö med rutinmässiga arbetsuppgifter.

Intervjuer sker löpande! Uppdraget startar omgående så fort vi hittat rätt person.

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Maria Mikai
Email
maria.mikai@vmp-group.se