Tillbaka

Teknisk leverantörskoordinator, Katrineholm

Ansökningstiden
12.10.2019
Tjänst
Kvalitetssäkring Produktion
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Katrineholm

Om företaget

VMP i Katrineholm söker nu en Teknisk leverantörskoordinator för uthyrning till vår kund i centralorten. Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid (november 2019-augusti 2020). För att tillse att upplärning kan ske i rätt omfattning önskar kunden att du kan starta relativt omgående.

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk leverantörskoordinator kommer du att arbeta på kundföretagets avdelning för forskning och utveckling. I rollen fungerar du som företagets kontaktperson gentemot leverantörer/underleverantörer och företagets produktion där din roll är att förse produktionen med instruktioner, feedback och teknisk assistans.

Du kommer att hantera och administrera ärenden/förfrågningar från leverantörer och underleverantörer. Detta innefattar ansvar för att samordna data, följa trender och utvärdera resultat om produktens prestanda hos kund. Du behöver kunna analysera och samordna data från leverantörer och kunder.

Arbetet innefattar även lageradministration samt att ansvara för kvalitetskontroller av inkommande/utgående produkter

Din profil

Personen vi söker har ett eget driv och högt kvalitetstänk, är kommunikativ, ansvarsfull och får saker ur händerna.

Du bör ha avslutad ingenjörsexamen inom lämpligt område eller motsvarande erfarenhet inhämtat på annat sätt. Mycket god förmåga att både tala och skriva engelska är ett krav.

Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden. Varmt välkommen in med Din ansökan!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Installatörsföretagen. Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.

Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Maria Mikai