Tillbaka

Ta nästa steg som konstruktör med Vytab

Ansökningstiden
07.11.2020
Tjänst
Byggnad/konstruktion
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Vingåker

Om företaget

Vytab är en av Sveriges ledande tillverkare av trappor, ramper och räcken av stål. Verksamheten bedrivs i en modern verkstadsmiljö i Vingåker med 34 anställda. Vi tar oss an unika projekt och erbjuder kompletta lösningar, säkra leveranstider och produkter med högsta kvalitet. Varje dag tar tusentals människor på kontor, industri, handel och bostäder några steg i en trappa från Vytab. Vi har produkter som passar inomhus, utomhus, för service eller utrymning.

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör hos Vytab jobbar du självständigt med egna projekt samtidigt som du är en del av ett team bestående av sju konstruktörer, alla med stora kunskaper inom montage och tillverkning. I dina arbetsuppgifter ingår att göra konstruktions- och hållfasthetsberäkningar på trappor, ramper och räcken samt ta fram tillverkningsritningar för produktion.

Då arbetet ofta sker utifrån arkitektritningar och egna konstruktioner i samråd med en byggherre är en god kundkontakt och ett professionellt bemötande på kundmöten en viktig del av det dagliga arbetet.

Din profil

Är du civilingenjör eller byggnadsingenjör? Har du ett par års erfarenhet som konstruktör och ritare? Kan du räkna och göra beräkningar? Vill du jobba hos en av Sveriges ledande tillverkare av trappor? Då kanske det är dig vi söker.

Brinner du för att göra konstruktions- och hållfasthetsberäkningar samt att ta fram produktions och tillverkningsritningar för konstruktioner i stål, plåt, glas och trä och är väl insatt i Boverkets regelsamling BBR och BKR, då har du definitivt väckt vårt intresse.

Vill du dessutom imponera lite extra på oss har du också stor kunskap inom svetsning och svetsmetoder samt konstruktionsarbete avseende stål- och plåtmaterial som exempelvis plattstål, UPE och bultförband.

Erfarenhet av arbete i SolidWorks är ett krav. Grundläggande kunskaper inom AutoCad och Monitor samt erfarenhet av att prata och skriva branschrelaterad engelska är meriterande, liksom tidigare erfarenhet av konstruktion av trappor.

B-körkort önskas.

Arbete vardagar dagtid med flextid. Anställningen är tillsvidare med sex månaders provanställning.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Denna rekrytering utförs av VMP med anställning direkt hos Vytab.

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag och grundades 1988. Företagskedjan verkar idag på ca 60 orter i Sverige, Finland och Rumänien.

VMP Group Sverige kedjan och dess koncernbolag är auktoriserade inom bemanning- och omställning samt medlemmar i Byggföretagen (B) och Installatörsföretagen (IN, tidigare Eio). Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9 001 och 14 001. I koncernen ingår de egna dotterbolagen VMP Bemanning AB, Protorent AB och VMP Karriär & Utveckling AB samt franchisedrivna aktiebolag. Vi levererar tjänster i hela södra Sverige och är specialiserade inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen samt tillverkningsindustrin.

Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

VMP Oyj är sedan 2018 noterade på Firsth North i Helsingfors, Finland. Augusti 2019 gick VMP Group samman med Smile Bemanning. Våren 2020 antogs det nya varumärkesnamnet Eezy för hela koncernens finska verksamhet. Företagskedjornas totala omsättning för 2019 blev 285,6 MEURO.

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Maria Mikai