Tillbaka

Spänningssökande installationselektriker till Göteborg!

Ansökningstiden
09.11.2019
Tjänst
Installationselektriker
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

O(h)m du gör det så söker VMP Group i Göteborg just nu elektriker till ett stort och långtgående projekt som gäller nyinstallation av nyproducerade offentliga byggnader. För uppdraget söker vi dig som har tidigare erfarenhet inom installation, gärna inom nyproduktion eller ROT-arbeten. Genom att samarbeta med oss erbjuder vi möjligheten att bli matchad till någon av våra fina samarbetspartners. Vi ser gärna långvariga samarbeten med våra medarbetare och våra partners.

VMP Group Göteborg är medlemmar i Installatörsföretagen och tillämpar Installationsavtalet på våra elektriker som vi samarbetar med.

Dina arbetsuppgifter

Uppdraget gäller nyinstallation på ett större nybyggnads- och tillbyggnadsprojekt som kommer att pågå till minst 2020/2021. Uppgifterna varierar och kan innebära att montera elcentraler, montera belysning, strömbrytare och vägguttag och det kommer ingå mycket schemaläsning. Viss planering av kabelvägar och installation av exempelvis kanaler, kabelstegar samt sköta dokumentationen av elarbetet är något som ingår i arbetsuppgifterna.

Din profil

Vi ser gärna att du är driven och initiativrik med god samarbetsförmåga och vi förutsätter att du tar rollen som en god representant för VMP Group, samt för vår kund. För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du utför ett noggrant arbete och har ett kvalitetstänk i allt du gör.

Krav som finns är
- ECY-certifikat, alternativt annan motsvarande erfarenhet eller behörighet som bedöms tillräcklig
- Relevant yrkeserfarenhet från branschen

Meriterande är
- Liftkort/Mobila plattformar

Sänd gärna in din ansökan redan idag! Antingen via vår hemsida eller på goteborg@vmp-group.se. Är du osäker på om du uppfyller kvalifikationerna så välkomnar vi ändå din ansökan så gör vi en bedömning.

Hör gärna av dig om du skulle ha några frågor. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP Bemanning arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom Elteknikbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Elektriska Installatörsorganisationen kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i Elbranschen. Som anställd på något av VMP Groups lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika elföretag. VMP samarbetar idag med såväl större installationsföretag som lokala mindre firmor.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.

Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Linnéa Netzell
Telefon
0723048774
Email
goteborg@vmp-group.se