Tillbaka

Snickare till Kungsbacka!

Ansökningstiden
26.02.2018
Tjänst
Träarbetare/Snickare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Kungsbacka

Om företaget

VMP Group Göteborg söker nu snickare som bor i Kungsbackaområdet till vår kund. Företaget är ett av världens största, ledande byggbolag som är verksamt inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder. Vår kund är med och bidrar till samhällsutvecklingen och söker nu efter trevliga och serviceinriktade medarbetare med säljande personlighet!

VMP Group är medlemmar i Sveriges Byggindustrier (BI). Byggavtalet samt dess lönesättning tillämpas på våra anställda.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med renovering, reparationer och underhåll av fastigheter samt mindre nybyggnationer. Även övriga vanligt förekommande uppgifter inom träarbete kan tillkomma. Arbetet utförs på en arbetsplats där mycket ensamjobb förekommer.

Din profil

Vi söker dig som jobbar för att skapa goda resultat. Du som söker är en självgående person som tar ansvar och kan planera och genomföra ditt arbete på ett effektivt sätt. Din erfarenhetsbakgrund är bred och du kan därför se hur en situation ska lösas.

Det är viktigt att du kan samarbeta med dina kollegor och representera vår kund på ett föredömligt sätt. Du är serviceminded då det förekommer projekt i samband med boende privatpersoner. Du har några års erfarenhet av arbete som träarbetare/snickare och behärskar svenska i tal och skrift. Det är bra om du sedan tidigare har erfarenhet av ritningsläsning.

Krav är:
- Godkänt yrkesbevis för snickare
- Behärskar svenska i tal och skrift

Vi ser gärna att du har:
- Körkort klass B
- Säkra lyft, heta arbeten, liftutbildning, ställningsbyggnad
- Bor i Kungsbackaområdet

Delge dina övriga kompetenser och certifikat i ansökan. Start sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan via vår hemsida redan idag! Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Linnéa Netzell
Email
goteborg@vmp-group.se