Tillbaka

Snickare till kommande uppdrag i Göteborg!

Ansökningstiden
30.11.2019
Tjänst
Träarbetare/Snickare
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

VMP Group i Göteborg söker just nu dig som har yrkesbevis träarbetare eller motsvarande erfarenhet. Du är flexibel, positiv och motiverad i ditt yrke.

Vi på VMP Group Göteborg är medlemmar i Sveriges Byggindustrier (BI). Vi tillämpar byggavtalet och dess lönsesättning på våra snickaruppdrag.

Dina arbetsuppgifter

Du blir utplacerad på våra uppdrag beroende på tidigare erfarenhet, kunskap samt önskemål. Uppge i din ansökan vad du har gjort tidigare och vilka moment du trivs bäst med. Vi erbjuder uppdrag hos små lokala företag till de stora internationella bolagen. Tjänsterna är på heltid och arbetstider är på dagtid.

Din profil

Vi söker dig som har yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet inom byggbranschen. Till vissa av uppdragen krävs exempelvis liftkort eller B-körkort, så skriv vilka certifikat du har i din ansökan. Det är viktigt att du jobbar effektivt, noggrant och upprätthåller en god laganda samt representerar våra sammarbetspartners och VMP på ett föredömligt sätt.

Start sker löpande efter överenkommelse.

Vi kommer gå igenom inkommande ansökningar löpande och vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Linnéa Netzell
Email
goteborg@vmp-group.se