Tillbaka

Snickare, Jönköping

Ansökningstiden
17.10.2018
Tjänst
Träarbetare/Snickare
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Jönköping

Om företaget

Vi söker erfarna snickare
För kunds räkning söker vi snickare för kommande uppdrag i Jönköping med omnejd.

VMP Group är medlemmar i Sveriges Byggindustrier (BI) och Byggavtalet samt dess lönesättning tillämpas på våra anställda.

Dina arbetsuppgifter

Snickare
Eftersom uppdragen skiftar är det viktigt att du specificerar vad du tidigare arbetat med inom bygg, på vilken nivå du anser dig kunna de olika momenten.

Din profil

Till tjänsten som Snickare söker vi dig med några års erfarenhet av byggen på olika byggarbetsplatser. Du som söker är självgående och samarbetsvilliga lagspelare med fokus på kund och kvalitet. B-körkort och yrkesbevis är ett krav. Du är en erfaren snickare som är noggrann, ordentlig och med hög arbetsmoral. Givetvis har du goda referenser.

Urval, intervjuer och anställning sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag! Hör gärna av dig om du har några frågor: Jan.Edgren@vmp-group.se

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook och LinkedIn

Kontaktperson
Jan Edgren
Email
Jan.Edgren@vmp-group.se