Tillbaka

Snickare, Göteborgs skärgård!

Ansökningstiden
29.11.2018
Tjänst
Träarbete
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

VMP Group Göteborgs kund söker snickare med bred kunskap och erfarenhet, gärna av villabyggnationer. Vår kund önskar att du är en självgående person som är initiativtagande och idérik. Arbetsplatsen är ute i Göteborgs skärgård. Uppdraget är löpande och för rätt person kan du gå över till kund.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i en mindre arbetsgrupp där de uppgifterna inkluderar allt inom villabyggnation.

Tjänsten är på heltid och dagtid.

Din profil

Vi söker dig som har yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet inom byggbranschen som snickare. Skriv vilka certifikat du innehar i din ansökan. Viktigt är att du jobbar effektivt och noggrant, upprätthåller en god laganda samt representerar kunden och VMP på ett föredömligt sätt. Vidare är du prestigelös och kan utföra uppgifter som hör till arbetsdagen.

Start sker omgående eller enligt överenskommelse om du har en uppsägningstid.

Då arbetsplatsen är ute i Göteborg skärgård bör du vara inställd på pendlingsvägen med kollektivtrafik eller bil plus personfärja. Även att Göteborgsvädret kan vara extra härligt ute i skärgården.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Linnéa Netzell
Email
goteborg@vmp-group.se