Tillbaka

Servicesnickare sökes till långvarigt uppdrag i Mölndal!

Ansökningstiden
24.02.2018
Tjänst
Träarbetare/Snickare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

VMP Group söker snickare för anställning som sedan ska gå över till vårt kundföretag.

Företaget är ett av Sveriges större byggbolag och jobbar med hållbara lösningar med kvalitet i fokus. Vår kund är med och bidrar till samhällsutvecklingen och söker nu efter serviceinriktade medarbetare för arbete i Mölndal.

VMP Group är medlemmar i Sveriges Byggindustrier (BI). Byggavtalet samt dess lönesättning tillämpas på detta uppdrag. För rätt person finns möjligheten att efter detta uppdrag fortsätta jobba på våra andra uppdrag. Anställningen inleds med sedvanlig prövotid.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med om- och tillbyggnationer i befintlig verksamhet. Du kommer att arbeta mot en företagskund och kommer inte att vara hemma hos privatpersoner.

Din profil

Vi söker dig som jobbar för att skapa goda resultat. Som person är du händig, ansvarstagande och kan planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Det är viktigt att du kan samarbeta med dina kollegor och representera vår kund på ett föredömligt sätt. Du har några års erfarenhet av arbete som träarbetare/snickare och behärskar svenska i tal och skrift.

Krav:
B-körkort

Vi ser gärna att du har:
- En yrkesutbildning med inriktning som snickare aternativt mångårig erfarenhet.

Start sker enligt överenskommelse.
Varmt välkommen med din ansökan via vår hemsida redan idag! Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Om du väljer att maila in din ansökan är det viktigt att du märker mailet med vilken tjänst du söker.

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Linnéa Netzell
Email
goteborg@vmp-group.se