Tillbaka

Säljare med tekniskt intresse till Skåne

Ansökningstiden
29.04.2019
Tjänst
Teknisk support/försäljning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Malmö

Om företaget

För kunds räkning söker vi en blivande stjärnsäljare med goda teknikkunskaper gärna inom maskin. Vi söker dig som har drivet och viljan att bli en riktigt bra säljare. Tjänsten är för anställning hos vår kund.

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk säljare kommer du att bearbeta och besöka såväl nya som befintliga kunder. Besök hos kunder och leverantörer kan även ske utanför Sverige.
Du kommer även att delta på mässor och andra kund/leverantörsaktiviteter.
I tjänsten kommer det framöver även ingå att offerera samt förhandling vid slutförande av order.

Din profil

Vi söker dig som:
- har erfarenhet av teknik gärna inom maskin.
- Är driven och kundfokuserad
- Har viss ekonomikunskap/vana
- Talar och skriver engelska och svenska flytande
- Har B-körkort och tillgång till egen bil

Vi ser fram emot din ansökan.

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Installatörsföretagen. Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.

Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Petra Lindekrantz
Email
petra.lindekrantz@vmp-group.se