Tillbaka

Säljare av tak till Flen/Katrineholm

Ansökningstiden
30.05.2020
Tjänst
Fältsäljare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid

Om företaget

Vesivek är Nordens största takrenoveringsföretag. Företaget renoverar över 5,000 villatak per år och har sedan starten för 25 år sedan utfört mer än 35,000 takrenoveringar i Sverige och Finland. Koncernen omsätter ca 1,1 miljarder kr och har ca 600 anställda. Vesivek växer kraftigt i Sverige, vilket innebär att du är med och utvecklar företaget. Du erbjuds en tjänst i en organisation som andas framtidstro och vinnarinstinkt. Här får du en möjlighet att utvecklas i takt med organisationen och dess kultur och dina idéer tas alltid tillvara.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som säljare av tak med stort ansvar och med frihet att på egen hand planera din dag. Du har fokus på att få kunden att känna trygghet och har som mål att alltid överträffa förväntningar för att uppnå nöjda kunder.

Som säljare jobbar du tillsammans med depåchefen och produktionsteamet genom hela processen. Företaget kommer att utbilda dig till takexpert så att du kan ge kunden den rådgivning som förväntas. Du kommer att erbjudas en ersättningsmodell med mycket stor potential för rätt individ.

Du kommer besöka kunder och genomföra säljaktiviteter, delta i att besikta tak och avsluta affärer. Säljaktiviteten innebär allt från att närvara på mässor för att synliggöra varumärket till att knacka dörr och ha personliga kundmöten. Du blir själv även ansvarig för att upprätthålla kontakter med dina kunder och att skapa långsiktiga relationer.

Du kommer att arbeta i Sörmland, främst i områdena kring Flen och Katrineholm

Din profil

Vi söker dig som gillar att tävla och älskar att vinna. Du har en social förmåga och gillar att ta egna initiativ. Du tror på din egen förmåga att sälja och har dokumenterad erfarenhet av framgångsrik försäljning. Du gillar att arbeta i nära relationer kundrelationer och har en drivkraft att lyckas.

Du har körkort B samt pratar och skriver flytande svenska.

Om oss

I denna rekrytering samarbetar Vesivek med VMP Group.
VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP´s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Olle Roback
Telefon
0706-210920
Email
olle.roback@vmp-group.se