Tillbaka

Säljande platschef till Bygg & Interiör i Vingåker

Ansökningstiden
31.03.2018
Tjänst
Butikschef
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Vingåker

Om företaget

Bygg & Interiör AB har byggvaruhus i Katrineholm, Flen och Vingåker. Vi är ett 50-tal anställda. Vårt upptagningsområde är hela Sörmland med tyngdpunkt på de orter där vi bedriver verksamhet. Vi säljer byggmaterial och förnödenheter till bygg och industri samt färg till proffs och konsument och är en av de ledande i branschen. Vi ingår i inköpskedjan Woody Bygghandel.

VMP Bemanning i Katrineholm rekryterar nu en säljande platschef till Bygg & Interiör i Vingåker. VMP sköter rekryteringsförfarandet men anställning sker direkt hos kunden. Tjänsten avser heltid, dagtid, och är tillsvidare för rätt person. Övertidsarbete förekommer. Jobbstart under mars/april efter överenskommelse mellan parterna.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som platschef innebär ansvar för den dagliga driften av anläggningen innefattande budgetansvar, att leda och informera personalen, hantera personalärenden, ansvara för schemaläggning mm.

Som platschef har du ett nära samarbete med bolagets VD, ekonomichef samt administrativ-/personalchef och ekonomiassistenter. I din tjänst kommer du även till stor del att arbeta som byggsäljare innefattande försäljning, kundrådgivning, ordermottagning och att ta fram och kommunicera offerter mm.

Din profil

Den person vi söker är en serviceinriktad ledare med vinnarskalle och förmåga att få gänget med dig. Du tycker om att lyfta andra människor, gläds åt egna och andras framgångar och kan skapa en positiv gruppkänsla. Tjänsten som platschef kräver även administrativ ordning och reda, god planerings- och organisationsförmåga. Du måste alltså ha flerårig erfarenhet inom personalledning eller från roll med driftsansvar. Tjänsten kräver även en gedigen bakgrund inom försäljning, helst inom bygg och anläggning.

Vi förväntar oss att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller handel. B-körkort är ett krav.

Vill du vara med i utvecklingen att göra en redan framgångsrik butik, med goda resultat, ännu bättre så tveka inte utan skicka in din ansökan. Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden.

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Maria Mikai