Tillbaka

Säljande Bemanningsansvarig till Katrineholm

Ansökningstiden
30.10.2020
Tjänst
Övrigt: HR/Personal
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Katrineholm

Om företaget

VMP i Katrineholm växer och söker nu en bemanningsansvarig till vårt kontor i Katrineholm. I Katrineholm arbetar vi i huvudsak med bemanning inom branscherna elteknik, industri, verkstad och lager. Vi arbetar även med bemanning och rekrytering av tjänstemän.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som bemanningsansvarig hos oss på VMP innehåller ett brett spektrum av arbetsuppgifter och ansvarstagande. I tjänsten ingår att du har både kund- och personalansvar och du kommer att arbeta med försäljning, rekrytering och bemanning till de uppdrag som du och dina kollegor säljer in.
En växande kunskap om och förståelse för kundernas verksamhet och behov, samt konsulternas kompetens och prestationer, får du genom täta kontakter såväl på telefon som genom fysiska besök. Att bygga relationer ger rätt förutsättningar för att kunna matcha kundernas behov och önskemål med rätt konsulter. Att sträva efter att ligga steget före är grundläggande för ett bra samarbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
- Försäljning av VMP:s tjänster till helt nya kunder samt att bibehålla kontakten med tidigare- och nu köpande kunder.
- Rekrytera och bemanna inkomna uppdrag med rätt kompetens. Här ingår att annonsera, intervjua, ta referenser, skicka kandidatpresentationer och att anställa.
- Ansvara för och kontinuerligt följa upp kunduppdrag avseende prestation och behov.
- Delta i nätverksaktiviteter och vara aktiv inom olika arbetsgivarorganisationer.

Din profil

Du har en gedigen arbetslivserfarenhet, gärna från antingen elteknik- eller byggbranschen. Du har ett upparbetat kontaktnät i Katrineholm eller i någon närliggande kommun. Det är positivt om du har tidigare arbetserfarenhet från bemanning/rekrytering, men inget krav. Du har en god förmåga att uttrycka dig, både i tal och skrift. Att tänka övergripande kring ekonomi och siffror är inga konstigheter för dig. Vi har inga formella krav på en högskoleexamen men det är absolut meriterande om du har utbildning inom exempelvis personalområdet och/eller inom försäljning.

För att bli en framgångsrik lagmedlem hos oss är du en god administratör som är van att få saker ur händerna. Samtidigt är du också mån om de små, ibland mycket viktiga, detaljerna. Att alltid göra sitt yttersta ser du som en självklarhet. Du gillar att ha ett arbete där ingen dag är den andre lik. Snabba puckar och en förmåga att prioritera när det stormar stämmer in bra på dig.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper som engagemang och känsla för såväl affärer som personer. Att alltid göra sitt yttersta för att uppnå ett resultat tror vi stämmer bra in på dig.

Vår förhoppning är att den nya medarbetaren ska kunna börja hos oss senast i januari 2021.

Sista ansökningsdag är den 30 oktober 2020. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag och grundades 1988. Företagskedjan verkar idag på ca 60 orter i Sverige, Finland och Rumänien.

VMP Group Sverige kedjan och dess koncernbolag är auktoriserade inom bemanning- och omställning samt medlemmar i Byggföretagen (B) och Installatörsföretagen (IN, tidigare Eio). Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9 001 och 14 001. I koncernen ingår de egna dotterbolagen VMP Bemanning AB, Protorent AB och VMP Karriär & Utveckling AB samt franchisedrivna aktiebolag. Vi levererar tjänster i hela södra Sverige och är specialiserade inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen samt tillverkningsindustrin.

Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

VMP Oyj är sedan 2018 noterade på Firsth North i Helsingfors, Finland. Augusti 2019 gick VMP Group samman med Smile Bemanning. Våren 2020 antogs det nya varumärkesnamnet Eezy för hela koncernens finska verksamhet. Företagskedjornas totala omsättning för 2019 blev 285,6 MEURO.

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Henrik Nilsson
Telefon
0730-31 69 99