Tillbaka

Säkerhetstekniker samt driftsättare med projektansvar till Nyköping

Ansökningstiden
05.12.2019
Tjänst
Serviceelektriker, installation
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Nyköping

Om företaget

VMP Bemanning AB i Nyköping söker nu flera Säkerhetstekniker och Driftsättare med projektansvar.
Vår kund i Nyköping erbjuder ett öppet arbetsklimat med mycket stark laganda där vi stöttar varandra och har kul tillsammans.
Det finns en bred kunskap inom bolaget med fokus på teknikutveckling med en bra gemenskap och ett starkt affärsmannaskap.
Fokus är trygghet och stabilitet.

Dina arbetsuppgifter

Vår kund söker dig med en stark ambition att utvecklas inom en organisation och inom teknikområdet säkerhet då det är ett av kundens största tillväxtområden under de närmsta åren.
I rollen som säkerhetstekniker kommer du självständigt att få planera och utföra arbete där du förväntas kunna skapa och bibehålla goda kundkontakter.
I rollen som driftsättare med projektansvar förutsätts att du har erfarenhet och att du har arbetat som säkerhetstekniker tidigare och nu önskar ta större ansvar genom ett eget projektansvar för arbeten. Du kommer att få en viktig roll i vår kunds fortsatta satsning och kunden kommer att erbjuda dig både trygghet och stora möjligheter till personlig utveckling.
Tjänsten avser visstidsanställning 6-12 månader (provanställning via VMP Bemanning AB).
För rätt person finns goda möjligheter till direktanställning hos vår kund efter godkänd provperiod.

Din profil

Bakgrund och kompetenser:
Fullgjord gymnasieutbildning
Svagströmskompetens och erfarenhet av säkerhetsinstallationer (inbrott, passage, brand, CCTV) är meriterande.
Bakgrund som elektriker är meriterande.
Kompetens inom lås är meriterande.
Dator- och systemvana är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har ett strukturerat arbetssätt. Du har god social kompetens och är lyhörd för verksamhetens och kundens behov. Vi söker dig som är tekniskt intresserad, nyfiken och serviceinriktad. Du är öppen, positiv och social och värdesätter, och bidrar till, ett trevligt arbetsklimat.
En förutsättning för anställning till denna tjänst är godkännande vid kontroll hos Rikspolisstyrelsen, B-körkort samt att du har svenskt medborgarskap beroende på tjänstens gällande säkerhetskrav.
Behovet är omgående och tillsättning av tjänsterna kommer att ske så snart som möjligt.
Tveka inte att skicka in din ansökande omgående, intervjuer kommer att ske löpande.

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP Bemanning arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom Elteknikbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Elektriska Installatörsorganisationen kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i Elbranschen. Som anställd på något av VMP Groups lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika elföretag. VMP samarbetar idag med såväl större installationsföretag som lokala mindre firmor.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.

Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Jan Karlsson
Kontaktperson
Manuela Axelsson