Tillbaka

Redovisningsansvarig till SinterCast AB, Katrineholm

Ansökningstiden
29.08.2020
Tjänst
Redovisning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Katrineholm

Om företaget

SinterCast AB är ett svenskt börsnoterat teknologiföretag som utvecklar processtyrningssystem för tillverkning av kompaktgrafitjärn (Compacted Graphite Iron - CGI). SinterCasts världsledande styrsystem används främst för gjutning av motorblock och cylinderhuvuden till personvagnar, tunga fordon och andra typer av motorer till tung industri. Företaget grundades 1983, börsnoterades 1993 och har sitt huvudkontor i London.

VMP rekryterar nu för SinterCasts räkning en redovisningsansvarig för några av de utländska dotterbolagen. Vill du vara delaktig i ett internationellt börsnoterat bolag i en bred och operativ roll, kan detta absolut vara en möjlighet för dig! Placeringsort är på SinterCasts tekniska center i Katrineholm, där även den centraliserade finansfunktionen finns.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer tillhöra ett team på fyra personer, rapportera till bolagets Finance Director och växa in i att självständigt ansvara för att redovisningen är i enlighet med standarden för ett noterat bolag:

Löpande redovisning, avstämningar, momsredovisning, reskontra samt betalningar
Upprättande av månads-, kvartals- samt årsbokslut
Rapportering, budget och prognos

Din profil

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning inom ekonomi. Du har några års arbetslivserfarenhet från redovisning/ revison, och har kunskaper kring såväl svenska regelverk som IFRS. Du är systemintresserad och mån om att hitta det bästa och mest effektiva arbetssättet. Du får gärna ha erfarenheter av bolagets affärssystem Dynamics Nav.

Med anledning av att du är verksam i ett internationellt bolag är du bekväm med att prata och skriva både på engelska och svenska.
För att vara framgångsrik i rollen beskrivs du som driven, serviceinriktad och gillar ordning och reda. Du trivs i en prestigelös miljö där besluten fattas snabbt. Vidare trivs du med att arbeta i mindre team där alla hjälps åt.

Urval och intervjuer kommer ske löpande under annonseringstiden och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista dag för ansökan. Varmt välkommen in med din ansökan!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Installatörsföretagen. Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.

Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Maria Mikai
Email
maria.mikai@vmp-group.se