Tillbaka

Park- och trädgårdsarbetare till Göteborg, säsong och sommar 2019!

Ansökningstiden
14.05.2019
Tjänst
Trädgårdsarbetare
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

VMP Group Göteborg söker nu en självgående person med intresse och erfarenhet av trädgårdsarbete och parkskötsel. Tjänsten beräknas starta löpande och pågå till hösten, säsongsslut beror på väder och kundens behov.

Vi tillämpar lönesättning och anställning i enlighet med kollektivavtal.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med skötsel av grönområdena runt om i Göteborg. Förekommande arbetsuppgifter kan variera under säsongen, men främst gäller underhåll i form ogräsrensning, trädbeskärning, häckklippning, plantering, bevattning, och övriga förekommande arbetsuppgifter.

Din profil

Du som söker har ett stort engagemang för trädgårdsarbete. Du har hög arbetsmoral, är prestigelös och ansvarstagande. Det är viktigt att du är noggrann i ditt utförande och att du både gillar och klarar av att arbeta självständigt. Du har god fysik samt en bra kommunikations- och samarbetsförmåga. Vidare är du flexibel och försöker hitta lösningar på uppkomna problem.

Krav för tjänsten är
- B-körkort

Meriterande är
- Utbildning eller motsvarande erfarenhet inom området

Tillträde av tjänsten sker enligt överenskommelse och löpande under hela säsongen.
OBS! Söker du endast sommarjobb? Ange då din tillgänglighet i ansökan.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Mårten Josefsson
Email
goteborg@vmp-group.se