Tillbaka

Park- och trädgårdsarbetare sökes för säsongsarbete!

Ansökningstiden
30.03.2018
Tjänst
Trädgårdsarbetare
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

VMP Group Göteborg söker nu engagerade personer med intresse för trädgårdsarbetare. Det gäller säsongsjobb under sommarhalvåret där vår kund i Göteborg söker duktiga medarbetare, men för rätt person kan det finnas chans till att bli anställd hos kund.

Dina arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är att arbeta med skötsel av parker och övriga grönområden i centrala Göteborg. Förekommande uppgifter är plantering, häckklippning, gräsklippning samt ogräsrensning. Det kan förekomma arbete med vissa trädgårdsmaskiner.

Din profil

Du som söker har ett stort engagemang för trädgårdsarbete. Du har hög arbetsmoral och är ambitiös och ansvarstagande. Det är viktigt att du är noggrann i ditt utförande och att du både gillar och klarar av att arbeta självständigt. Du har även en bra kommunikations- och samarbetsförmåga. Vidare är du flexibel och försöker hitta lösningar på uppkomna problem.

Krav är
- B-körkort
- Erfarenhet inom området

Meriterande är
- examen eller påbörjad utbildning inom park/trädgård
- bilkörning i centrala Göteborg

Berätta varför just du är rätt för tjänsten. Välkommen med din ansökan redan idag! Vi går igenom ansökningar och gör intervjuer löpande under ansökningstiden.

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Linnéa Netzell
Email
goteborg@vmp-group.se