Tillbaka

Ordermottagare för sommarjobb och extrajobb, Katrineholm

Ansökningstiden
27.04.2019
Tjänst
Ordermottagning/Bokning
Anställningsform
Sommarjobb
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Katrineholm

Om företaget

Vi söker nu efter ordermottagare för uthyrning till vår kund i kommunen.

Dels söker vi två personer för sommarjobb heltid under perioden mitten av juni t.o.m. mitten av augusti.

Vi söker även ett par personer för extrajobb som ordermottagare dagtid vardagar med start omgående. Arbete sker vid behov och efter överenskommelse. Uppdraget passar utmärkt för dig som exempelvis studerar distans.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet består av att registrera order från i huvudsak dagligvaruhandel och grossister som inkommer via telefon och mejl. Arbete vardagar kl. 07:30 - 16:00 med 30 min rast.

Din profil

Uppdraget kräver att du är ordningsam, serviceinriktad och har stort kundfokus. Du måste klara av att arbeta i ett öppet landskap, kunna ta egna initiativ och vara mycket bekväm med att prata i telefon. Utbildningsmässigt krävs minst gymnasiekompetens med goda betyg i matematik och svenska.

Goda generella datakunskaper och goda kunskaper i Officepaketet är ett krav. Du bör även ha erfarenhet av att arbeta i orderhanteringssystem. Hos kunden används Microsoft Dynamics AX och har du jobbat i det är det meriterande. För att kunna ta sig till och från arbetet krävs körkort och egen bil.

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Maria Mikai