Tillbaka

One Nordic AB söker nu Distributionselektriker till vår avdelning i Göteborg!

Ansökningstiden
12.06.2020
Tjänst
Distributionselektriker
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 100 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten är bred och omfattar varierande arbetsuppgifter inom både serviceuppdrag, projekt och nybyggnationer i Göteborg med angränsande län. Arbetsuppgifterna kan bestå av felavhjälpning, service, nybyggnation och underhåll av lokalnätsanläggningar 0,4-24kV. Du kommer att jobba med olika parter såsom energibolag och industrier med allt från ställverksentreprenader till minder serviceuppdrag. Du kommer att föra dagbok i vår app, där du dokumenterar över utförda arbeten, avropa underleverantörer, utrustning och material. Du kommer både jobba i team och självständigt. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten efter överenskommelse.

Din profil

För att passa in på ONE Nordic och i rollen som distributionselektriker är det viktigt att du trivs i en omväxlande roll där du får jobba i team men också självständigt. Eftersom du kommer ha daglig kontakt med olika intressenter och kunder så är det viktigt att du är social, kan kommunicera på ett tydligt och rakt sätt. Att sätta kunden i fokus och vara serviceinriktad och alltid mån om att göra ett profesionellt jobb är viktigt. Som entreprenör värdesätter ONE Nordic att du även har viljan och drivet av att utvecklas och vara med i företagets tillväxt genom att vara initiativrik och målinriktad och har ett säkerhetstänk i ditt arbete.

Vi ser även att du uppfyller nedanstående krav:
- Gymnasieutbildning inom el
- Erfarenhet av att jobbat som distrubitionselektriker eller linjemontör
- B körkort ( C kökort är meriterande men inget måste)
- God datorvana
- Svenska i tal och skrift obehindrat

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:
- Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
- Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
- Attraktiva medarbetarförmåner
- Frihet under ansvar
- Stimulerande arbetsmiljö
- Konkurrenskraftiga anställningsvillkor

Ansökan och frågor
Stämmer ovanstående in på dig så tveka inte utan skicka in din ansökan idag! Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta VMP Group Sverige AB.
Jenny Johansson Jenny.Johansson@vmp-group.se

Sista ansökningsdag: 2020-06-13

Facklig kontakt
Håkan Engberg. SEF, 070-399 18 39

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2019 omsatte VMP koncernen 2,9 miljarder kronor och samarbetade med över 3 000 kunder.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg-, elteknik- och elkraftbranschen våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Byggföretagen (B) och Installatörsföretagen (IN). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.

Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Jenny Johansson
Telefon
0730-391200
Kontaktperson
Henrik Nilsson
Telefon
0730-31 69 99