Tillbaka

One Nordic AB söker montörer Elkraft Stationsunderhåll till Göteborg

Ansökningstiden
12.06.2020
Tjänst
Driftmontör, elkraft
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 100 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är inom service, drift och underhåll för stationer hos våra industrikunder i Göteborg och Västra Götaland. Du kommer att arbeta med anläggningar inom spänningsintervallet 0,4-130kV hos våra olika kunder som tex. fjärrvärmeverk, högskolor, vindparker, tillverkningsindustrier mm.
I tjänsten ingår provning, periodiska kontroller och felavhjälpning av apparater med tillhörande utrustning i ovanstående anläggningar. Brytare, transformatorer, batterisystem, reservkraftsanläggningar, ljusbågsvakter mm är några exempel på dem apparater du kommer arbeta med. I tjänsten ingår beredskap, det ingår även kopplingar och driftåtgärder i anläggningarna. Förutom service, drift och underhåll kommer du också medverka i större projekt där du tex. kommer få byta ställverk, transformatorer och reservkraftsanläggningar. Du kommer också medverka i mindre projekt där du tex får bygga om, komplettera eller reparera apparater såsom brytare, batterisystem mm. B-körkort är ett krav.

Din profil

Du har avslutad gymnasieutbildning med inriktning mot el, elkraft eller automation alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du ska ha jobbat några år i branschen och behärska stationsunderhåll på apparater 0,4-130kV och vara van vid de krav som ställs på denna typ av arbete.
Som person har du förmågan att kommunicera rakt och tydligt och du har en väl utvecklad social förmåga då kontaktytorna är många. Du har i rollen mycket kundkontakt och det är därför viktigt att du är en bra ambassadör för företaget. Vidare är noggrannhet och god struktur viktigt för att lyckas i befattningen, likaså är effektivitet och kvalitet viktiga ledord.

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:

Mycket konkurrenskraftiga anställningsvillkor
- Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
- Attraktiva medarbetarförmåner
- Frihet under ansvar
- Stimulerande arbetsmiljö
- Varierande arbetsuppgifter
- Konkurrenskraftiga anställningsvillkor

Ansökan och frågor
Stämmer ovanstående in på dig så tveka inte utan skicka in din ansökan idag! Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta VMP Group Sverige AB.
Jenny Johansson Jenny.Johansson@vmp-group.se

Sista ansökningsdag: 2020-06-13

Facklig kontakt
Håkan Engberg. SEF, 070-399 18 39

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2019 omsatte VMP koncernen 2,9 miljarder kronor och samarbetade med över 3 000 kunder.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg-, elteknik- och elkraftbranschen våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Byggföretagen (B) och Installatörsföretagen (IN). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.

Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Jenny Johansson
Telefon
0730-391200
Kontaktperson
Henrik Nilsson
Telefon
0730-31 69 99