Tillbaka

Noggranna och drivna snickare!!

Ansökningstiden
04.03.2018
Tjänst
Träarbetare/Snickare

Om företaget

Göteborg växer! Och det mycket! VMP Group i Göteborg söker nu dig som har yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet inom byggbranschen, är flexibel, driven och har stolthet i ditt yrke. Vi har flera kunder runt om i Göteborg som behöver förstärkning. Tveka inte att kontakta oss!

VMP Group är med i Sveriges Byggindustrier (BI). Vi tillämpar byggavtalet och dess lönsesättning på våra anställda.

Dina arbetsuppgifter

Vi har flertalet uppdrag just nu bland annat:

- Servicearbeten i pågående verksamhet - Kungsbacka
- Servicearbeten privatpersoner - Mölndal
- Tilläggs- och ombyggnationer av altaner, uterum och villor - Göteborg med omnejd
- Gipsarbeten - Kungälv och centrala Göteborg
- Fönsterbyten - centrala Göteborg
- Ombyggnad - arbetsbodar

Arbetstider är heltid och på dagtid.

Din profil

Vi söker dig som har yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet inom branschen. Till vissa av uppdragen krävs exempelvis liftkort eller B-körkort, så skriv med dina certifikat i din ansökan. Viktigt är att du jobbar effektivt och noggrant samt upprätthåller en god laganda.

Start sker omgående eller enligt överenskommelse om du har en uppsägningstid.

Ansök så snart som möjligt! Vi kommer gå igenom inkommande ansökningar löpande och uppdraget kan därför tillsättas väldigt snart! Vi ser verkligen fram emot att du söker!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Linnéa Netzell
Email
goteborg@vmp-group.se