Tillbaka

Noggrann och ambitiös snickare sökes!

Ansökningstiden
24.02.2018
Tjänst
Träarbetare/Snickare

Om företaget

Vår kund är ett av världens största byggföretag och verksamt i både Europa och i USA. De är verksamma inom byggverksamhet, bostadsutvecklingen och utveckling av kommersiella fastigheter. Vår kund jobbar med säkerhet i största fokus med målet att nå noll arbetsplatsolyckor.

VMP Group Göteborg söker nu för vår kunds räkning flera drivna snickare som har tempo och kvalitet som ledord.

Detta uppdrag avser några veckors arbete. För rätt person finns möjligheten att fortsätta jobba på våra andra uppdrag. Anställningen inleds med sedvanlig prövotid.

Dina arbetsuppgifter

Har du tidigare jobbat med fönsterbyten och är extremt bra på att gipsa? Uppgifterna för det här uppdraget är fönsterbyten och att gipsning. Kraven är väldigt höga på jobbhastighet, utförande och resultat.

Din profil

Om du har säkra lyft och en lämplig yrkesbakgrund kan du passa väl för detta uppdrag. Viktigt är att du jobbar effektivt och noggrant samt upprätthåller en god laganda.

Krav är
- B-körkort

Ansök så snart som möjligt! Vi kommer gå igenom inkommande ansökningar löpande och uppdraget kan därför tillsättas väldigt snart! Vi ser verkligen fram emot att du söker!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Linnéa Netzell
Email
goteborg@vmp-group.se