Tillbaka

Montör / Finmekaniker sökes till Trakka Systems AB Ärla, Eskilstuna

Ansökningstiden
29.10.2020
Tjänst
Montering
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Eskilstuna

Om företaget

På Trakka Systems AB i Ärla designar, tillverkar och marknadsför vi gyrostabiliserade kamerasystem, avsedda för användning i luften, på land och till sjöss. Våra produkter används inom ett bredd spektrum såsom bland annat övervakning, brottsbekämpning, räddning och gränssäkerhet etc.
Trakka verkar utifrån ett globalt perspektiv med försäljning och service i Europa, Amerika, Afrika, Mellanöstern samt Asien, med tillverkningsenheter Australien, USA och Sverige. Huvudkontoret ligger i Victoria Australien.
I Sverige har vi produktion, utveckling och försäljning i Ärla strax utanför Eskilstuna. Vi är ett litet sammansvetsat team på ca 25 medarbetare.
Vi söker nu för omgående anställning montörer till vår fabrik i Ärla, Eskilstuna.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett mindre montageteam.
Arbetsuppgifterna består i montering av finmekanik och elektronik.
Det finns goda möjligheter för personlig utveckling och avansering inom företaget.

Din profil

Den vi söker är tekniskt intresserad, strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten.
Du är van att montera små detaljer och har fingerfärdighet.
Kunna läsa och förstå ritningar och instruktioner.
Krav är att du har goda kunskaper i engelska i tal skrift, då dokumentationen är på engelska.
Meriterande om du har erfarenhet av arbete i ESD-miljö samt erfarenhet av mjuklödning och krympning.

Vi har valt att samarbeta med VMP Group i denna rekrytering
Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista dag för annonsen. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Kontaktperson VMP Group: Stefan Hideblad 0763-904400

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2019 omsatte VMP koncernen 2,8 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Installatörsföretagen. Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.

Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Stefan Hideblad