Tillbaka

Mark- & anläggningsarbetare, Göteborg

Ansökningstiden
27.02.2018
Tjänst
Anläggningsarbetare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

VMP Group i Göteborg söker nu efter mark- och anläggningsarbetare till vår kund i Göteborg. Arbetet startar i början av februari och sträcker sig fram till Juni i första skedet. För rätt personer går tjänsten över till en fast anställning, och fortsätter då vidare på VMP:s andra projekt.

VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO).

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu mark- och anläggningsarbetare som har bred kunskap om finplanering, VA, rörläggning och stensättning. Specificera på din ansökan vad du har för sorts erfarenhet. Du kommer stundvis att behöva arbeta med laser och efter ritningar.

Din profil

Du har erfarenhet från markanläggning och kan samarbeta med arbetsgruppen. Som person är du ansvarstagande och tar egna initiativ och kommer med idéer. Du arbetar även bra vid självständiga uppgifter och kan representera VMP på ett fördömligt vis.

Krav:
- Yrkesbevis och/eller motsvarande erfarenhet

Meriterande:
- B-körkort
- C-körkort

Uppge i din ansökan varför du är den vi söker och vad du kan bidra med. Skriv även samtliga kurser och certifikat du har som är relevanta för uppdraget.

Hör gärna av dig om du har några frågor kring tjänsten. Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook och LinkedIn

Kontaktperson
Linnéa Netzell
Email
goteborg@vmp-group.se
Kontaktperson
Kristoffer Larsson