Tillbaka

Ledande montör sökes till ett o(h)mvälvande företag i Göteborg!

Ansökningstiden
30.01.2020
Tjänst
Ledande montör, el
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

VMP Group i Göteborg söker nu en duktig och erfaren elektriker som vill ta nästa steg i karriären. Eller har du sedan innan erfarenhet av att vara ledande montör? Då tycker vi att du ska ansöka till den här rollen. Detta är en hyrrekrytering där vår kund vill anställa dig efter en provperiod genom oss.

VMP Group i Göteborg är medlemmar i Installatörsföretagen och tillämpar Installationsavtalet och dess regler på våra anställda.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ledande montör ansvarar du för att planera och fördela arbetsuppgifter ihop med ditt arbetslag. Du driver, leder och genomför elinstallationen på projekten och fungerar som en länk mellan arbetslaget, projektledaren och övriga yrkesgrupper. Det är därför av vikt att hålla god kommunikation och kvalitet genomgående i arbetet. Ditt ansvar ligger även på att du och din arbetsgrupp håller tidplanen och uppsatta mål.

Dina uppgifter kommer att bestå i att:

Arbetsleda ditt kompetenta team
Planera upplägget för dagens arbete
Elinstallation
Materialbeställningar
Kommunicera med kund, projektledare, teamet med flera.

Din roll är viktig för att se till att arbetet flyter på som det ska.

Din profil

Du som söker har flera års erfarenhet inom elinstallation. Du har en god kännedom om vad som krävs för att genomföra installationsarbete från grund till färdigställande. Du kan även räkna på materialåtgång till arbetet. Du som person är ansvarstagande, strukturerad, serviceminded och har en förmåga att se helhetsperspektiv på arbetsplatsen. Krav från kunden är flerårig erfarenhet av att arbeta som ledande montör

Vi går löpande igenom ansökningarna. Välkommen med din ansökan!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP Bemanning arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom Elteknikbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Elektriska Installatörsorganisationen kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i Elbranschen. Som anställd på något av VMP Groups lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika elföretag. VMP samarbetar idag med såväl större installationsföretag som lokala mindre firmor.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.

Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Linnéa Netzell
Email
linnea.netzell@vmp-group.se