Tillbaka

Larmtekniker till Göteborgsområdet

Ansökningstiden
18.12.2018
Tjänst
Larminstallatör/Larmtekniker
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

VMP Group i Göteborg söker just nu efter larm- och passertekniker. För rätt personer kommer anställningen efter sedvanlig prövotid att gå över till vår beställare. VMP är medlemmar i Elektriska Installatörsorganisationen (EIO) och tillämpar installationsavtalet och dess lönesättning på detta uppdrag.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med installation och service av passersystem och larmteknik för fastigheter.

Din profil

För att kvalificera dig för tjänsten behöver du ha tidigare erfarenhet av att arbetat som larmsäkerhetstekniker.

Meriterande
- Tidigare erfarenhet av Aptus säkerhetssytem eller motsvarande

Krav för tjänsten är
- B-körkort då du kommer att disponera en servicebil. Det finns också möjlighet att utgå från hemmet med servicebilen, alternativt utgår du från filialen om du föredrar att inte ha bilen hemma.
- God datorvana
- Goda svenskkunskaper i tal och skrift
- Tidigare erfarenhet av installation och service av passersystem

Vi kommer att gå igenom ansökningar och hålla intervjuer löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas så snart vi hittat rätt person. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP Bemanning AB arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom Elteknikbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Elektriska Installatörsorganisationen kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i Elbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika elföretag. VMP samarbetar idag med såväl större installationsföretag som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Linnéa Netzell
Email
goteborg@vmp-group.se