Tillbaka

Lagersäljare till Bygg & Interiör i Flen

Ansökningstiden
01.12.2018
Tjänst
Övrigt
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Flen

Om företaget

Bygg & Interiör AB har byggvaruhus i Katrineholm, Flen och Vingåker. Vi är ett 50-tal anställda. Vårt upptagningsområde är hela Sörmland med tyngdpunkt på de orter där vi bedriver verksamhet. Vi säljer byggmaterial och förnödenheter till bygg och industri samt färg till proffs och konsument och är en av de ledande i branschen. Vi ingår i inköpskedjan Woody Bygghandel.

VMP Bemanning AB i Katrineholm söker nu på uppdrag av Bygg & Interiör en ny lagersäljare för direktrekrytering till kunden och dess butik i Flen.
VMP hanterar rekryteringsprocessen men anställning sker direkt hos kund och inleds med en provanställning.
Behovet är omgående och tillsättningen kommer att ske efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av försäljning av byggmaterial i butikens byggvaruhall, rådgivning till kunder, tillsågning, orderplock, varubeställning, leveransmottagning, lastning och lossning av lastbilar med truck mm.

Arbetstiderna vid heltid är vardagar 06:45-15:45 alt. 08:00-17:00 samt lördagar 09:00-13:00 varannan eller var tredje vecka beroende på säsong. Du kommer att utbildas i säljsystem och produkter i samband med upplärningen.

Din profil

Den vi söker har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet och gymnasieutbildning. Vi förutsätter att du har stor erfarenhet av, och intresse för, produkter inom bygg och interiör.
Körkort B och truckkort är ett krav. Körkort C, YKB och kranförarbevis är meriterande.

Rollen som lagersäljare kräver att du har ett stort kundfokus, är serviceinriktad, strukturerad, händig och ansvarsfull. Du behöver goda kunskaper i svenska både i tal och skrift, samt även ha god vana att hantera datorer och affärssystem.

Är du den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan. Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden.

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Maria Mikai